Zonneboiler DAXX

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Op zoek naar een milieuvriendelijke zonneboiler van het merk DAXX? Dankzij deze website lees je uitgebreide info over de systemen van DAXX. Een duurzame keuze, significant minder CO2-uitstoot, en een structureel lagere energierekening met behulp van de duurzame subsidie-potjes. Een model dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de 1×15 + 200L met een Jaaropbrengst[kWh] van 1.075 en een royale subsidie van €731.

  • De zonneboiler van DAXX is een uitstekende investering.
  • Water om te douchen, wassen en koken op een effectieve manier!
  • Minder uitstoot van CO-2 in december 2023.
  • Verleidelijke terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieZonneboiler
MerkDAXX
Populair type1×15 + 200L
Jaaropbrengst1.075 kWh
Subsidie €731
Energiebesparing14%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


DAXX zonneboiler kopen?

Vandaag nog een zonneboiler van DAXX kopen? Deze producent heeft meerdere type producten in verschillende prijsklassen. Vraag bij uw monteur welke serie handig is voor uw voorkeuren. Populair is de 1×15 + 200L met een gemiddelde jaaropbrengst [kWh] van 1.075. Advies: mogelijkerwijs zoekt u meer opties? Ga eens langs bij een showroom, om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Geef door om wat voor huis en wat voor type dak het gaat.
  3. Wat is precies uw verwarmingsprobleem (cv zonneboiler)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Ga in zee met een erkende DAXX installateur.
  6. De zonneboiler zal z.s.m. worden geïnstalleerd, het besparen kan beginnen!

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn zonneboiler-systeem?

Ben je benieuwd naar de subsidie december 2023 voor zonneboiler als deze in december 2023? De aanbieder DAXX biedt interessante modellen. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type 1×15 + 200L met een maximale subsidie van €731 laten installeren. In het kader daarvan moet je wel voldoen aan een aantal voorwaarden. Via RVO.nl vind je uitgebreide info. Jouw eigen zonneboiler installateur kent de regels vaak ook. Vraag direct meer info op bij een installateur in Vught, Ameland en Peel en Maas.

Zijn deze DAXX zonneboilers beoordeeld?

Deze zonnecollectoren en buffervaten hebben een goede reputatie. Dat is natuurlijk de reden dat ze pronken op de RVO-lijst. In deze lijst staan innovatieve en competente fabrikanten. Advies: vergelijk deze DAXX zonneboiler in december 2023 met andere duurzame investeringen. Het betreft namelijk een forse investering. Populaire merken zijn Orion Solar, Nelskamp en Solar Energy Booster


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!