Zonneboiler Navetto

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Interesse in een milieuvriendelijke zonneboiler van het merk Navetto? Middels onze website vind je waardevolle gegevens over het productaanbod van Navetto. Een duurzame keuze, focus op CO-2 beperking, en een lagere energierekening dankzij de toepasbare subsidies en tegemoetkomingen. Een populair type is de WPB270/HPC2,5 met een behoorlijke Jaaropbrengst[kWh] van 1.210 en een royale subsidie van €823.

  • De zonneboiler van Navetto is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Warm water genereren met behulp van de zon.
  • innovatieve CO-2 vermindering in december 2023.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategorieZonneboiler
MerkNavetto
Populair modelWPB270/HPC2,5
Jaaropbrengst1.210 kWh
Subsidie €823
Energiebesparing10,5%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Navetto zonneboiler kopen?

Wil jij een zonneboiler van Navetto kopen? De aanbieder biedt een perfect productaanbod voor verschilende gebruikerstypes. Check bij de verkoper welk model geschikt is voor uw situatie. Populair is de WPB270/HPC2,5 met een geschatte jaaropbrengst [kWh] van 1.210. Belangrijk: wellicht vraagt u meer vermogen. Bezoek eens een showroom, om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Omschrijf uw woning en het dak.
  3. Wat is precies uw doel (cv ketel met zonneboiler)?
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Vergelijk en vind een goede Navetto installateur.
  6. De zonneboiler wordt gemonteerd, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Hoeveel subsidie zit er op de zonneboiler-systemen?

Meer weten over de opties voor subsidies voor zonneboiler in december 2023? De aanbieder Navetto heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Via de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product WPB270/HPC2,5 met een interessante subsidie van €823 bestellen. Om dit aan te kunnen vragen moet je wel voldoen aan verschillende bepalingen. Via RVO.nl kan je alle voorwaarden vinden. Een goede zonneboiler installateur is hierin ook gespecialiseerd. Vraag direct meer info op bij een installateur in Someren, Almere en Maasgouw.

Zijn deze Navetto zonneboilers goedgekeurd?

Deze zonnecollectoren en buffervaten krijgen goede recensies. Juist daardoor zijn de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. Hieronder vallen uitsluitend gekwalificeerde fabrikanten. Advies: vergelijk deze Navetto zonneboiler in december 2023 met andere modellen. Het is namelijk geen kleine uitgave. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Daikin, A.O. Smith en Clima XL


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!