Zonneboiler Solarbayer

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Overweeg jij een besparende zonneboiler van het merk Solarbayer? Met behulp van onze vergelijker lees je handige info over het productaanbod van Solarbayer. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, beperkte CO-2 uitstoot, en een structureel lagere energierekening door een interessante ISDE regeling. Een type dat populair is, is de CPC 18 NERO – Paket 2+ SKL 300 met een Jaaropbrengst[kWh] van 2.658 en een tegemoetkoming van liefst €1.807.

  • De zonneboiler van Solarbayer is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Water om te douchen, wassen en koken met behulp van de zon.
  • Minder uitstoot van CO-2 in december 2023.
  • Een snelle terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategorieZonneboiler
MerkSolarbayer
Populair modelCPC 18 NERO – Paket 2+ SKL 300
Jaaropbrengst2.658 kWh
Subsidie €1.807
Gemiddelde besparing14%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Solarbayer zonneboiler kopen?

Enthousiast, en wil je een zonneboiler van Solarbayer kopen? Deze aanbieder staat bekend om een zeer divers assortiment voor elke situatie en budget. Achterhaal bij de leverancier welk systeem relevant is voor uw voorkeuren. Een populair type is de CPC 18 NERO – Paket 2+ SKL 300 met een mooie jaaropbrengst [kWh] van 2.658. Belangrijk: mogelijkerwijs wenst u meer mogelijkheden? Maak een afspraak bij een showroom, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Omschrijf de status van uw huis + dak.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (cv ketel met zonneboiler)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Ga in zee met een erkende Solarbayer installateur.
  6. De zonneboiler wordt netjes aangesloten, vergeet niet de subsidieaanvraag!

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze zonneboiler-systemen?

Benieuwd naar de hoogte van de subsidie voor deze zonneboiler in december 2023? De fabrikant Solarbayer verkoopt een aantal modellen met subsidie. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als CPC 18 NERO – Paket 2+ SKL 300 met een mooie subsidie van €1.807 laten monteren. Daarvoor stelt het RVO wel diverse regels. Via RVO.nl vind je uitgebreide info. De zonneboiler installateur weet hier vaak ook meer over. Vind een erkende installateur in Wassenaar, Albrandswaard en Zutphen.

Zijn deze Solarbayer zonneboilers gekeurd?

Deze zonnecollectoren en buffervaten hebben een goede reputatie. Dit draagt bij aan het feit dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Hierin staan exclusief competente fabrikanten. Advies: vergelijk deze Solarbayer zonneboiler in december 2023 met andere modellen. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Kijk daarom ook eens naar producten van Hetzonneboilerhuis, AJM Zonne-energie en Nefit


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!