Zonneboiler Van Waveren

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Overweeg jij een duurzame zonneboiler van de aanbieder Van Waveren? Dankzij onze website lees je handige info over het merk Van Waveren. Een duurzame manier om warm water te genereren, relatief lage CO-2 uitstoot, en fors besparen op de energiekosten via de royale subsidieregeling. Een van de hardlopers is de Zonneboiler 10 buizen.100L WW met een mooie Jaaropbrengst[kWh] van 593 en een royale subsidie van €403.

  • De zonneboiler van Van Waveren is een investering met respect voor het milieu.
  • Warm water genereren op een goedkope en duurzame wijze.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in december 2023.
  • Verleidelijke terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategorieZonneboiler
MerkVan Waveren
Populair modelZonneboiler 10 buizen.100L WW
Jaaropbrengst593 kWh
Subsidie €403
Energiebesparing17,5%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Van Waveren zonneboiler kopen?

Vandaag nog een zonneboiler van Van Waveren kopen? Dit merk levert allerlei installaties voor nieuwe en oude woningen. Informeer bij uw installateur welk product geschikt is voor uw wensen. Een populair type is de Zonneboiler 10 buizen.100L WW met een mooie jaaropbrengst [kWh] van 593. Belangrijk: mogelijk zoekt u meer opties? Ga eens langs bij een showroom, om goed te kunnen vergelijken.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Geef door om wat voor huis en wat voor type dak het gaat.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (cv zonneboiler).
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Zoek een betrouwbare Van Waveren installateur.
  6. De zonneboiler wordt geleverd en geplaatst, regel meteen de subsidie!

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze zonneboiler-systemen?

Ben je benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor een zonneboiler in december 2023? De fabrikant Van Waveren heeft meerdere types waar subsidies op zit. Middels de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als Zonneboiler 10 buizen.100L WW met een mooie subsidie van €403 bestellen. Wil je dit aanvragen? Dan zijn er wel enkele voorwaarden. Via de website van het RVO kan je daar meer over lezen. De zonneboiler installateur kan je hier meer over vertellen. Vind een erkende installateur in Drenthe, Cromstrijen en Haren.

Zijn deze Van Waveren zonneboilers goed?

Deze zonnecollectoren en buffervaten worden veelvuldig geplaatst. Het is niet voor niets dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Hierop staan innovatieve en gekwalificeerde merken. Cruciaal: vergelijk de Van Waveren zonneboiler in december 2023 met andere modellen. Het gaat immers om serieuze bedragen. Merken met een soortgelijk aanbod zijn CV Totaal Noord, Sonnenkraft en Cosmo


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!