Zonneboiler Zon&Co

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Meer weten over een duurzame zonneboiler van de aanbieder Zon&Co? Dankzij de zonneboiler-vergelijker lees je waardevolle gegevens over de systemen van Zon&Co. Een duurzame manier om warm water te genereren, CO-2 vriendelijk, en fors besparen op de energiekosten vanwege de interessante ISDE regeling. Een uitstekend model is de Stroom & Warmte-6 PVT-6.300 met een Jaaropbrengst[kWh] van 2.098 en een tegemoetkoming van liefst €1.427.

  • De zonneboiler van Zon&Co is een duurzame investering.
  • Water om te douchen, wassen en koken op een innovatieve manier.
  • Forse CO-2 reductie in december 2023.
  • Interessante terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieZonneboiler
MerkZon&Co
Populair modelStroom & Warmte-6 PVT-6.300
Jaaropbrengst2.098 kWh
Subsidie €1.427
Gemiddelde besparing14,5%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Zon&Co zonneboiler kopen?

Wil jij een zonneboiler van Zon&Co kopen? Deze aanbieder biedt verschillende soorten systemen voor verschilende gebruikerstypes. Check bij de verkoper welk systeem toepasbaar is op uw situatie. Mogelijk is dat de Stroom & Warmte-6 PVT-6.300 met een interessante jaaropbrengst [kWh] van 2.098. Belangrijk: wellicht vraagt u meer capaciteit. Zoek eens een showroom in de buurt, om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Beschrijf uw woning en type dak.
  3. Wat wilt u precies bereiken (cv zonneboiler)?
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Zoek een professionele Zon&Co installateur.
  6. De monteur zal de zonneboiler installeren, en kan ook subsidies regelen.

Hoeveel subsidie zit er op de zonneboiler-systemen?

Ook geïnteresseerd in de opties voor subsidies voor zonneboiler in december 2023? De aanbieder Zon&Co verkoopt een aantal modellen met subsidie. Middels de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag je het unieke type Stroom & Warmte-6 PVT-6.300 met een vorstelijke subsidie van €1.427 laten installeren. In het kader daarvan gelden wel een paar richtlijnen. Op de website www.rvo.nl tref je alle benodigde informatie. Een goede zonneboiler installateur kan je hierover ook adviseren. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Midden-Delfland, Veenendaal en Wierden.

Zijn deze Zon&Co zonneboilers goed?

Deze zonnecollectoren en buffervaten hebben een goede reputatie. Daarom is het ook zo dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Hierop staan enkel en alleen doorgelichte fabrikanten. Tip: Vergelijk de Zon&Co zonneboiler in december 2023 met andere type warmtebronnen. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Andere merken zijn o.a. ATAG, Solesta en HRsolar


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!