Zonneboiler Remko

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Zoek jij een besparende zonneboiler van het merk Remko? Middels deze pagina bekijk je handige informatie over het productaanbod van Remko. Duurzaam warm sanitair water, focus op CO-2 beperking, en een structureel lagere energierekening met de royale subsidieregeling. Een veel verkocht model is de Stuttgart Solar 300L met een Jaaropbrengst[kWh] van 1.868 en een maximale subsidie van €1.270.

  • De zonneboiler van Remko is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Warm tapwater met minder gasverbruik.
  • Forse CO-2 reductie in juni 2024.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieZonneboiler
MerkRemko
Populair typeStuttgart Solar 300L
Jaaropbrengst1.868 kWh
Subsidie €1.270
Gemiddelde besparing18%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Remko zonneboiler kopen?

Overtuigd, en direct een zonneboiler van Remko kopen? Deze producent hanteert een veelzijdig aanbod voor verschillende type woningen. Probeer uit te vinden welk product toepasbaar is op uw voorkeuren. Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de Stuttgart Solar 300L met een gemiddelde jaaropbrengst [kWh] van 1.868. Desondanks, misschien bent u op zoek naar meer power. Showrooms zijn dan geschikt om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Geef door om wat voor huis en wat voor type dak het gaat.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (cv zonneboiler).
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Kies een geschikte Remko installateur.
  6. De monteur zal de zonneboiler installeren, regel meteen de subsidie!

Zit er subsidie op deze zonneboiler-systemen?

Benieuwd naar het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze zonneboiler in juni 2024? De fabrikant Remko heeft diverse opties. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als Stuttgart Solar 300L met een aantrekkelijke subsidie van €1.270 aanschaffen. Hiervoor moet de aanvraag voldoen aan een aantal reglementen. Op www.rvo.nl vind je uitgebreide info. Jouw eigen zonneboiler installateur weet precies hoe het zit. Bijvoorbeeld in de regio , en .

Zijn de Remko zonneboilers erkend?

Deze zonnecollectoren en buffervaten krijgen goede recensies. Dat is natuurlijk de reden dat ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Op deze lijst staan enkel en alleen betrouwbare aanbieders. Cruciaal: vergelijk de Remko zonneboiler in juni 2024 met andere opties als een warmtepomp of zonneboiler. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Populaire merken zijn Trendy Eco, S-energy en Solar Vision


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!