Zonneboiler Eco2All

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Interesse in een duurzame zonneboiler van de fabrikant Eco2All? Middels deze website vind je waardevolle informatie over het assortiment van Eco2All. Water verwarmen op een verantwoorde manier, beperkte CO-2 uitstoot, en een structureel lagere energierekening met de landelijke investeringssubsidie. Een model dat veel geplaatst wordt is de Eco2All 3xK88/2002Comfort/Eco-PSL 1000 met een mooie Jaaropbrengst[kWh] van 2.680 en een subsidie van €1.822.

  • De zonneboiler van Eco2All een een investering voor de toekomst.
  • Warm tapwater met behulp van de zon.
  • Beperkte CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieZonneboiler
MerkEco2All
Populair modelEco2All 3xK88/2002Comfort/Eco-PSL 1000
Jaaropbrengst2.680 kWh
Subsidie €1.822
Gemiddelde besparing18,5%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Eco2All zonneboiler kopen?

Direct een zonneboiler van Eco2All kopen? Deze fabrikant verkoopt een perfect productaanbod voor nieuwe en oude woningen. Vergelijk de modellen om te bekijken welk model toepasbaar is op uw type dak. Misschien kunt u aan de slag met de Eco2All 3xK88/2002Comfort/Eco-PSL 1000 met een jaarlijkse opbrengst [kWh] van 2.680. Let op: misschien wenst u meer opties? Zoek eens een showroom in de buurt, om goed te kunnen vergelijken.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Geef aan wat voor type woning plus dak u heeft.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (cv ketel met zonneboiler)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Zoek een betrouwbare Eco2All installateur.
  6. De zonneboiler zal z.s.m. worden geïnstalleerd, vergeet niet de subsidieaanvraag!

Zit er subsidie op deze zonneboiler-systemen?

Ook geïnteresseerd in de huidige subsidieregeling voor een zonneboiler in juni 2024? De aanbieder Eco2All heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type Eco2All 3xK88/2002Comfort/Eco-PSL 1000 met een subsidie van €1.822 kopen. In het kader daarvan moet de aanvraag voldoen aan enkele voorschriften. Op de website www.rvo.nl kan je alle voorwaarden vinden. De zonneboiler installateur is hierin ook gespecialiseerd. Bekijk welke installateurs er zijn in Overijssel, Midden-Drenthe en Heerlen.

Zijn de Eco2All zonneboilers erkend?

Deze zonnecollectoren en buffervaten krijgen goede recensies. Dat is natuurlijk de reden dat ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Daarbinnen vallen louter doorgelichte merken. Handig, vergelijk deze Eco2All zonneboiler in juni 2024 met andere merken. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Ecodome, Deyle.nl en SolarTech International


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!