Zonneboiler Econo

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Behoefte aan een duurzame zonneboiler van de aanbieder Econo? Middels onze vergelijker vind je nuttige informatie over het assortiment van Econo. Duurzaam warm sanitair water, beperkte CO-2 uitstoot, en ook nog eens een lagere energienota vanwege de interessante ISDE regeling. Een uitstekend model is de S8HPCPC-150-eco met een interessante Jaaropbrengst[kWh] van 788 en een maximale subsidie van €536.

  • De zonneboiler van Econo is een duurzame investering.
  • Warm water om te douchen en te koken op een goedkope en duurzame wijze.
  • Beperkte CO-2 uitstoot in april 2024.
  • Voordelige terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieZonneboiler
MerkEcono
Populair modelS8HPCPC-150-eco
Jaaropbrengst788 kWh
Subsidie €536
Energiebesparing10%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Econo zonneboiler kopen?

Enthousiast, en wil je een zonneboiler van Econo kopen? De aanbieder biedt een zeer divers assortiment voor verschillende type woningen. Informeer bij uw installateur welk type rijmt met uw situatie. Misschien kunt u aan de slag met de S8HPCPC-150-eco met een mooie jaaropbrengst [kWh] van 788. Advies: mogelijk vraagt u meer functies? Zoek eens een showroom in de buurt, om verschillende modellen te bekijken.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Omschrijf uw woning en het dak.
  3. Wat wilt u precies bereiken (cv zonneboiler)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Zoek een professionele Econo installateur.
  6. De installateur komt de zonneboiler plaatsen, vergeet niet de subsidieaanvraag!

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn zonneboiler-systeem?

Ben je benieuwd naar de huidige subsidieregeling voor een zonneboiler in april 2024? De fabrikant Econo verkoopt een aantal modellen met subsidie. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem S8HPCPC-150-eco met een interessante subsidie van €536 laten installeren. In het kader daarvan heb je te maken met verschillende richtlijnen. Op de website www.rvo.nl kan je er alles over lezen. Een goede zonneboiler installateur weet precies hoe het zit. Bekijk welke installateurs er zijn in Noord-Brabant, Gorinchem en Oss.

Zijn de Econo zonneboilers goed?

Deze zonnecollectoren en buffervaten zijn geliefd onder installateurs. Mede daardoor is het zo dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Daarbinnen vallen enkel betrouwbare aanbieders. Advies: vergelijk deze Econo zonneboiler in april 2024 met andere merken. Het betreft namelijk een forse investering. Concurrerende merken zijn H-Energiesystemen, Termicol en Sunex


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!