Zonneboiler S-energy

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Interesse in een besparende zonneboiler van het merk S-energy? Dankzij deze pagina lees je handige details over het assortiment van S-energy. Water verwarmen op een verantwoorde manier, beperkte CO-2 uitstoot, en een energierekening die omlaag kan vanwege de duurzame subsidie-potjes. Een uitstekend model is de SEN-SHC24-CPC & 300L. met een mooie Jaaropbrengst[kWh] van 1.958 en een subsidiebedrag dat oploopt tot €1.331.

  • De zonneboiler van S-energy een een investering voor de toekomst.
  • Warm sanitair water met minder gasverbruik.
  • Vermindering van CO-2 uitstoot in december 2023.
  • Een korte terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategorieZonneboiler
MerkS-energy
Populair modelSEN-SHC24-CPC & 300L.
Jaaropbrengst1.958 kWh
Subsidie €1.331
Gemiddelde besparing17%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


S-energy zonneboiler kopen?

Meteen zo’n zonneboiler van S-energy kopen? Deze fabrikant werkt met verschillende soorten systemen in verschillende prijsklassen. Achterhaal bij de leverancier welke serie aansluit op uw type dak. Mogelijk is dat de SEN-SHC24-CPC & 300L. met een gemiddelde jaaropbrengst [kWh] van 1.958. Let op: mogelijk bent u op zoek naar meer capaciteit. Zoek eens een showroom in de buurt, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Beschrijf uw woning en type dak.
  3. Wat wilt u precies bereiken (cv zonneboiler)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Ga naar een specialistische S-energy installateur.
  6. De zonneboiler wordt gemonteerd, het besparen kan beginnen!

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn zonneboiler-systeem?

Ook geïnteresseerd in de huidige subsidieregeling voor een zonneboiler in december 2023? Het merk S-energy heeft een uitgebreid aanbod. Middels de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type SEN-SHC24-CPC & 300L. met een subsidie van €1.331 laten monteren. In het kader daarvan moet de aanvraag voldoen aan enkele regels. Op de website van het RVO (rvo.nl) bekijk je alle praktische info. Een lokale zonneboiler installateur kent de regels vaak ook. Bijvoorbeeld in de regio Heemstede, Buren en .

Zijn deze S-energy zonneboilers wel goed?

Deze zonnecollectoren en buffervaten zijn van uitstekende kwaliteit. Mede daardoor is het zo dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Op deze lijst staan enkel en alleen gecontroleerde fabrikanten. Belangrijk: vergelijk een S-energy zonneboiler in december 2023 met andere leveranciers. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Merken in hetzelfde segment zijn Solar Vision, Cordivari srl en ZonZoektVloer


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!