Zonneboiler Solvis

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Op zoek naar een milieuvriendelijke zonneboiler van het merk Solvis? Aan de hand van onze vergelijker achterhaal je veelzijdige details over het aanbod van Solvis. Een investering voor de toekomst, significant minder CO2-uitstoot, en een lagere energierekening dankzij de landelijke investeringssubsidie. Een uitstekend model is de Solvis Cala C254 & Solvis Max 457 met een mooie Jaaropbrengst[kWh] van 1.177 en een aantrekkelijke subsidie van €800.

  • De zonneboiler van Solvis is een investering met respect voor het milieu.
  • Voldoende warm water met behulp van de zon.
  • innovatieve CO-2 vermindering in juli 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategorieZonneboiler
MerkSolvis
Populair modelSolvis Cala C254 & Solvis Max 457
Jaaropbrengst1.177 kWh
Subsidie €800
Gemiddelde besparing12%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Solvis zonneboiler kopen?

Vandaag nog een zonneboiler van Solvis kopen? Deze producent levert een veelzijdig aanbod voor verschillende type woningen. Check bij de verkoper welke serie aansluit op uw voorkeuren. Mogelijk is dat de Solvis Cala C254 & Solvis Max 457 met een prima jaaropbrengst [kWh] van 1.177. Advies: misschien zoekt u meer vermogen. Showrooms zijn dan geschikt om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Omschrijf de status van uw huis + dak.
  3. Wat wilt u precies bereiken (cv zonneboiler)?
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Ga in zee met een erkende Solvis installateur.
  6. De zonneboiler wordt netjes aangesloten, doe meteen de subsidieaanvraag.

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn zonneboiler-systeem?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de mogelijke subsidies voor een zonneboiler in juli 2024? De fabrikant Solvis heeft diverse opties. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product Solvis Cala C254 & Solvis Max 457 met een maximale subsidie van €800 laten plaatsen. In het kader daarvan hanteren ze wel strenge voorschriften. Via de website van het RVO bekijk je alle praktische info. Een lokale zonneboiler installateur kan je hier meer over vertellen. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Zeeland, Hendrik-Ido-Ambacht en Veendam.

Zijn de Solvis zonneboilers goedgekeurd?

Deze zonnecollectoren en buffervaten zijn geliefd onder installateurs. Dit draagt bij aan het feit dat ze pronken op de RVO-lijst. Daarbij horen louter professionele aanbieders. Cruciaal: vergelijk de Solvis zonneboiler in juli 2024 met concurrerende merken. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Merken in hetzelfde segment zijn ST-Energy, TEC-Solar en Stiebel Eltron


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!