Zonneboiler Stiebel Eltron

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Interesse in een duurzame zonneboiler van Stiebel Eltron? Geholpen door zonneboilerrevolutie.nl achterhaal je nuttige info over het aanbod van Stiebel Eltron. Een investering voor de toekomst, relatief lage CO-2 uitstoot, en flink minder betalen voor energie dankzij de duurzame subsidie-potjes. Een populair type is de Zonneset Basic 150/1 met een behoorlijke Jaaropbrengst[kWh] van 1.041 en een maximale subsidie van €708.

  • De zonneboiler van Stiebel Eltron is een duurzame investering.
  • Altijd lekker warm water met minder gasverbruik.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in mei 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategorieZonneboiler
MerkStiebel Eltron
Populair typeZonneset Basic 150/1
Jaaropbrengst1.041 kWh
Subsidie €708
Energiebesparing10,5%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Stiebel Eltron zonneboiler kopen?

Gemakkelijk en snel zo’n zonneboiler van Stiebel Eltron kopen? Deze producent hanteert een zeer divers assortiment voor nieuwe en oude woningen. Analyseer de verschillen en check welk product handig is voor uw situatie. Misschien kunt u aan de slag met de Zonneset Basic 150/1 met een prima jaaropbrengst [kWh] van 1.041. Desondanks, mogelijk zoekt u meer capaciteit. Maak een afspraak bij een showroom, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Beschrijf uw woning en type dak.
  3. Wat is het gewenste resultaat (cv ketel met zonneboiler)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Vergelijk en vind een goede Stiebel Eltron installateur.
  6. De zonneboiler zal z.s.m. worden geïnstalleerd, regel meteen de subsidie!

Heb ik recht op subsidie bij deze zonneboiler-systemen?

Ook geïnteresseerd in de subsidiemogelijkheden voor een zonneboiler in mei 2024? De aanbieder Stiebel Eltron heeft meerdere types waar subsidies op zit. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type Zonneset Basic 150/1 met een subsidie van €708 bestellen. Wil je dit aanvragen? Dan moet de aanvraag voldoen aan enkele richtlijnen. Op de website van het RVO (rvo.nl) vind je uitgebreide info. De plaatselijke zonneboiler installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Vind een erkende installateur in Noord-Holland, Gouda en Pekela.

Zijn de Stiebel Eltron zonneboilers goed?

Deze zonnecollectoren en buffervaten zijn erg populair. Dat is natuurlijk de reden dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Op deze lijst staan louter erkende leveranciers. Tip: Vergelijk de Stiebel Eltron zonneboiler in mei 2024 met concurrerende merken. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Merken in hetzelfde segment zijn Econo, H-Energiesystemen en Termicol


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!