Zonneboiler Sunex

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame zonneboiler van de leverancier Sunex? Dankzij onze vergelijker achterhaal je bruikbare informatie over de installaties van Sunex. Een duurzame manier om warm water te genereren, minder CO-2 uitstoot, en besparen op de energierekening dankzij de royale subsidieregeling. Een van de hardlopers is de 2xAMX2.0 200L met een geschatte Jaaropbrengst[kWh] van 1.424 en een interessante subsidie van €968.

  • De zonneboiler van Sunex is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Water om te douchen, wassen en koken met behulp van de zon.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in april 2024.
  • Voordelige terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategorieZonneboiler
MerkSunex
Populair type2xAMX2.0 200L
Jaaropbrengst1.424 kWh
Subsidie €968
Energiebesparing19%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Sunex zonneboiler kopen?

Gemakkelijk en snel zo’n zonneboiler van Sunex kopen? Dit merk biedt een zeer divers assortiment voor elke situatie en budget. Analyseer de verschillen en check welk systeem handig is voor uw type dak. Dat kan zijn de 2xAMX2.0 200L met een interessante jaaropbrengst [kWh] van 1.424. Belangrijk: misschien zoekt u meer mogelijkheden? Ga gerust langs een showroom, om verschillende modellen te bekijken.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Beschrijf uw woning en type dak.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (cv zonneboiler).
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Kies een geschikte Sunex installateur.
  6. De zonneboiler wordt gemonteerd, en u begint met besparen.

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze zonneboiler-systemen?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de hoogte van de subsidie voor deze zonneboiler in april 2024? Het merk Sunex heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type 2xAMX2.0 200L met een interessante subsidie van €968 laten installeren. Daarvoor moet de aanvraag voldoen aan strenge reglementen. Op de website van het RVO lees je hier meer over. De plaatselijke zonneboiler installateur weet precies hoe het zit. Vind een erkende installateur in Gelderland, Dordrecht en Marum.

Zijn deze Sunex zonneboilers goed?

Deze zonnecollectoren en buffervaten worden veelvuldig geplaatst. Juist daardoor zijn de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. Hierop staan louter competente leveranciers. Belangrijk: vergelijk een Sunex zonneboiler in april 2024 met andere modellen. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Merken in hetzelfde segment zijn Lux Anno, Endusol en Van Waveren


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!