Zonneboiler TEC-Solar

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Behoefte aan een duurzame zonneboiler van TEC-Solar? Geholpen door onze tool check je praktische gegevens over de systemen van TEC-Solar. Een duurzame manier om warm water te genereren, relatief lage CO-2 uitstoot, en een energierekening die omlaag kan met de duurzame subsidie-potjes. Een model dat veel geplaatst wordt is de TecSolar 24- 250 met een geschatte Jaaropbrengst[kWh] van 1.945 en een interessante subsidie van €1.323.

  • De zonneboiler van TEC-Solar is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Warm tapwater met minder gasverbruik.
  • Beperkte CO-2 uitstoot in november 2023.
  • Voordelige terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategorieZonneboiler
MerkTEC-Solar
Populair modelTecSolar 24- 250
Jaaropbrengst1.945 kWh
Subsidie €1.323
Gemiddelde besparing11%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


TEC-Solar zonneboiler kopen?

Direct een zonneboiler van TEC-Solar kopen? Deze producent levert verschillende soorten systemen in verschillende prijsklassen. Vraag bij uw monteur welk product past bij uw warm water gebruik. Mogelijk is dat de TecSolar 24- 250 met een prima jaaropbrengst [kWh] van 1.945. Doch, wellicht vraagt u meer power. Maak een afspraak bij een showroom, om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Beschrijf uw woning en type dak.
  3. Wat is precies uw doel (cv ketel met zonneboiler)?
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Ga voor een erkende TEC-Solar installateur.
  6. De monteur zal de zonneboiler installeren, regel meteen de subsidie!

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze zonneboiler-systemen?

Ben je benieuwd naar het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze zonneboiler in november 2023? De fabrikant TEC-Solar heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag je het unieke type TecSolar 24- 250 met een subsidie van €1.323 laten installeren. In het kader daarvan heb je te maken met strenge voorschriften. Via RVO.nl kan je daar meer over lezen. Een gemiddelde zonneboiler installateur kan je hierover ook adviseren. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Overijssel, Hardinxveld-Giessendam en Stadskanaal.

Zijn de TEC-Solar zonneboilers wel goed?

Deze zonnecollectoren en buffervaten krijgen goede recensies. Daarom is het ook zo dat ze schitteren op de lijst van het RVO. In deze lijst staan enkel betrouwbare leveranciers. Cruciaal: vergelijk de TEC-Solar zonneboiler in november 2023 met andere merken. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Stiebel Eltron, Econo en H-Energiesystemen


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!