Zonneboiler 123-Kaminofen

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Overweeg jij een duurzame zonneboiler van de aanbieder 123-Kaminofen? Aan de hand van deze pagina check je veelzijdige data over de boilers van 123-Kaminofen. Een duurzame keuze, CO-2 vriendelijk, en ook nog eens een lagere energienota met behulp van de landelijke investeringssubsidie. Een populair type is de 1CPC18+ESRS 200L met een mooie Jaaropbrengst[kWh] van 1.434 en een aantrekkelijke subsidie van €975.

  • De zonneboiler van 123-Kaminofen is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Warm water genereren met behulp van de zon.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in maart 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategorieZonneboiler
Merk123-Kaminofen
Populair type1CPC18+ESRS 200L
Jaaropbrengst1.434 kWh
Subsidie €975
Gemiddelde besparing16%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


123-Kaminofen zonneboiler kopen?

Gemakkelijk en snel zo’n zonneboiler van 123-Kaminofen kopen? Deze aanbieder werkt met een zeer divers assortiment voor verschilende gebruikerstypes. Vraag bij uw monteur welk model past bij uw warm water gebruik. Dat kan zijn de 1CPC18+ESRS 200L met een jaaropbrengst [kWh] van 1.434. Desondanks, mogelijk wenst u meer functies? Zoek eens een showroom in de buurt, om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Geef door om wat voor huis en wat voor type dak het gaat.
  3. Wat wilt u precies bereiken (cv zonneboiler)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Ga voor een erkende 123-Kaminofen installateur.
  6. De zonneboiler zal z.s.m. worden geïnstalleerd, regel meteen de subsidie!

Hoeveel subsidie zit er op de zonneboiler-systemen?

Benieuwd naar de subsidie maart 2024 voor zonneboiler als deze in maart 2024? Het merk 123-Kaminofen verkoopt meerdere types met een subsidie. Via de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als 1CPC18+ESRS 200L met een royale subsidie van €975 bestellen. Om dit bedrag te ontvangen moet je wel voldoen aan een paar regels. Op RVO.nl bekijk je alle praktische info. Een lokale zonneboiler installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Bekijk welke installateurs er zijn in Nissewaard, Woerden en Amersfoort.

Zijn deze 123-Kaminofen zonneboilers wel goed?

Deze zonnecollectoren en buffervaten hebben een goede reputatie. Dat is natuurlijk de reden dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. In deze lijst staan innovatieve en gekwalificeerde merken. Belangrijk: vergelijk een 123-Kaminofen zonneboiler in maart 2024 met andere modellen. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Concurrenten zijn o.a. Vaillant, 2-improve energy en Zon&Co


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!