Zonneboiler A.O. Smith

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Interesse in een duurzame zonneboiler van het merk A.O. Smith? Met behulp van onze website ontdek je nuttige details over de systemen van A.O. Smith. Water verwarmen op een verantwoorde manier, minder CO-2 uitstoot, en een energierekening die omlaag kan door gebruik te maken van de toepasbare subsidies en tegemoetkomingen. Een model dat veel geplaatst wordt is de SGS 30/300/3C met een behoorlijke Jaaropbrengst[kWh] van 2.426 en een interessante subsidie van €1.650.

  • De zonneboiler van A.O. Smith een een investering voor de toekomst.
  • Warm sanitair water met behulp van de zon.
  • Forse CO-2 reductie in juli 2024.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieZonneboiler
MerkA.O. Smith
Populair modelSGS 30/300/3C
Jaaropbrengst2.426 kWh
Subsidie €1.650
Energiebesparing20%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


A.O. Smith zonneboiler kopen?

Meteen zo’n zonneboiler van A.O. Smith kopen? Deze leverancier hanteert een perfect productaanbod in verschillende prijsklassen. Vraag bij uw monteur welk type geschikt is voor uw situatie. Wellicht is dit de SGS 30/300/3C met een prima jaaropbrengst [kWh] van 2.426. Desondanks, mogelijkerwijs vraagt u meer mogelijkheden? Zoek eens een showroom in de buurt, om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Omschrijf uw woning en het dak.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (cv zonneboiler)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Kies een geschikte A.O. Smith installateur.
  6. De zonneboiler zal z.s.m. worden geïnstalleerd, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Hoeveel subsidie zit er op de zonneboiler-systemen?

Ook geïnteresseerd in de subsidiemogelijkheden voor een zonneboiler in juli 2024? De fabrikant A.O. Smith verkoopt een aantal modellen met subsidie. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem SGS 30/300/3C met een royale subsidie van €1.650 kopen. Om dit bedrag te ontvangen zijn er wel verscheidene bepalingen. Op de website van het RVO tref je alle benodigde informatie. Een gemiddelde zonneboiler installateur kent de regels vaak ook. Bekijk welke installateurs er zijn in Zuid-Holland, Tynaarlo en Landgraaf.

Zijn de A.O. Smith zonneboilers beoordeeld?

Deze zonnecollectoren en buffervaten zijn geliefd onder installateurs. Dat kan de reden zijn dat de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. Hierop staan enkel en alleen gekwalificeerde fabrikanten. Niet vergeten, vergelijk de A.O. Smith zonneboiler in juli 2024 met andere leveranciers. Het is namelijk geen kleine uitgave. Concurrenten zijn o.a. Clima XL, Zizon en Eco2All


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!