Zonneboiler AgriHeat

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Investeren in een duurzame zonneboiler van AgriHeat? Geholpen door de zonneboiler-vergelijker tref je waardevolle details over het assortiment van AgriHeat. Een duurzame keuze, beperkte CO-2 uitstoot, en een structureel lagere energierekening via de aantrekkelijke subsidieregeling. Een van de hardlopers is de Duovat Solar RVS200 RS-3001-3-1REK met een Jaaropbrengst[kWh] van 1.259 en een maximale subsidie van €856.

  • De zonneboiler van AgriHeat een een investering voor de toekomst.
  • Water om te douchen, wassen en koken op een effectieve manier!
  • Beperkte CO-2 uitstoot in juli 2024.
  • Een snelle terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategorieZonneboiler
MerkAgriHeat
Populair modelDuovat Solar RVS200 RS-3001-3-1REK
Jaaropbrengst1.259 kWh
Subsidie €856
Gemiddelde besparing19,5%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


AgriHeat zonneboiler kopen?

Meteen zo’n zonneboiler van AgriHeat kopen? De aanbieder hanteert verschillende soorten systemen voor iedere portemonnee. Vergelijk de modellen om te bekijken welke oplossing rijmt met uw energiegebruik. Misschien kunt u aan de slag met de Duovat Solar RVS200 RS-3001-3-1REK met een interessante jaaropbrengst [kWh] van 1.259. Echter, mogelijkerwijs wilt u meer functies? Ga eens langs bij een showroom, om goed te kunnen vergelijken.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Beschrijf uw woning en type dak.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (cv ketel met zonneboiler)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Ga naar een specialistische AgriHeat installateur.
  6. De monteur zal de zonneboiler installeren, het besparen kan beginnen!

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn zonneboiler-systeem?

Ook geïnteresseerd in de hoogte van de subsidie voor deze zonneboiler in juli 2024? Het merk AgriHeat biedt interessante modellen. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag je het unieke type Duovat Solar RVS200 RS-3001-3-1REK met een aantrekkelijke subsidie van €856 laten installeren. Om dit bedrag te ontvangen stelt het RVO wel meerdere regels. Via RVO.nl tref je alle benodigde informatie. De plaatselijke zonneboiler installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Bekijk welke installateurs er zijn in Ridderkerk, Middelburg en Houten.

Zijn de AgriHeat zonneboilers beoordeeld?

Deze zonnecollectoren en buffervaten staan goed bekend. Dit draagt bij aan het feit dat ze schitteren op de lijst van het RVO. Hierin staan exclusief betrouwbare leveranciers. Handig, vergelijk deze AgriHeat zonneboiler in juli 2024 met concurrerende merken. Het is namelijk geen kleine uitgave. Populaire merken zijn Rivusol, Energetyka Solarna ENSOL en Dutch Solar Systems


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!