Zonneboiler AJM Zonne-energie

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Investeren in een milieuvriendelijke zonneboiler van het merk AJM Zonne-energie? Met behulp van onze vergelijker tref je nuttige info over de installaties van AJM Zonne-energie. Een duurzame keuze, focus op CO-2 beperking, en flink minder betalen voor energie met de duurzame subsidie-potjes. Een veel verkocht model is de AJM 48-400 met een Jaaropbrengst[kWh] van 2.046 en een royale subsidie van €1.391.

  • De zonneboiler van AJM Zonne-energie een een investering voor de toekomst.
  • Warm water om te douchen en te koken met minder gasverbruik.
  • Vermindering van CO-2 uitstoot in maart 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategorieZonneboiler
MerkAJM Zonne-energie
Populair modelAJM 48-400
Jaaropbrengst2.046 kWh
Subsidie €1.391
Gemiddelde besparing13%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


AJM Zonne-energie zonneboiler kopen?

Meteen zo’n zonneboiler van AJM Zonne-energie kopen? Deze aanbieder staat bekend om meerdere type producten voor elk budget. Achterhaal bij de leverancier welke serie relevant is voor uw type dak. Misschien kunt u aan de slag met de AJM 48-400 met een geschatte jaaropbrengst [kWh] van 2.046. Belangrijk: mogelijkerwijs vraagt u meer opties? Ga gerust langs een showroom, om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Omschrijf de status van uw huis + dak.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (cv zonneboiler).
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Zoek een betrouwbare AJM Zonne-energie installateur.
  6. De monteur zal de zonneboiler installeren, en kan ook subsidies regelen.

Zit er subsidie op deze zonneboiler-systemen?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze zonneboiler in maart 2024? De aanbieder AJM Zonne-energie biedt interessante modellen. Middels de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag je het unieke type AJM 48-400 met een vorstelijke subsidie van €1.391 laten installeren. Wil je dit aanvragen? Dan moet je wel voldoen aan verschillende voorwaarden. Op www.rvo.nl kan je alle voorwaarden vinden. Een erkende zonneboiler installateur weet precies hoe het zit. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Voorschoten, Vlissingen en Zaltbommel.

Zijn deze AJM Zonne-energie zonneboilers beoordeeld?

Deze zonnecollectoren en buffervaten zijn erg populair. Dat kan de reden zijn dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Daarbij horen louter betrouwbare leveranciers. Handig, vergelijk deze AJM Zonne-energie zonneboiler in maart 2024 met andere duurzame investeringen. Het is namelijk geen kleine uitgave. Andere merken zijn o.a. Nefit, Enerqy Master en ZBPro


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!