Zonneboiler ATAG

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Overweeg jij een duurzame zonneboiler van de aanbieder ATAG? Middels onze vergelijker vind je praktische gegevens over het productaanbod van ATAG. Op een ecologisch verantwoorde manier water verwarmen, minder CO-2 uitstoot, en een energierekening die omlaag kan met behulp van de royale subsidieregeling. Een van de hardlopers is de EcoNormII (standaard zonneboiler) 120-1,6m² met een geschatte Jaaropbrengst[kWh] van 837 en een subsidie van €569.

  • De zonneboiler van ATAG is een duurzame investering.
  • Water om te douchen, wassen en koken op een effectieve manier!
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in juli 2024.
  • Een snelle terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategorieZonneboiler
MerkATAG
Populair typeEcoNormII (standaard zonneboiler) 120-1,6m²
Jaaropbrengst837 kWh
Subsidie €569
Energiebesparing14%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


ATAG zonneboiler kopen?

Overtuigd, en direct een zonneboiler van ATAG kopen? Deze leverancier heeft een veelzijdig aanbod voor verschilende gebruikerstypes. Check bij de verkoper welk systeem aansluit op uw wensen. Misschien kunt u aan de slag met de EcoNormII (standaard zonneboiler) 120-1,6m² met een jaaropbrengst [kWh] van 837. Toch, misschien wilt u meer functies? Maak een afspraak bij een showroom, om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Geef aan wat voor type woning plus dak u heeft.
  3. Wat is het gewenste resultaat (cv ketel met zonneboiler)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Kies een geschikte ATAG installateur.
  6. De zonneboiler wordt geleverd en geplaatst, regel meteen de subsidie!

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze zonneboiler-systemen?

Benieuwd naar de subsidie juli 2024 voor zonneboiler als deze in juli 2024? Het merk ATAG heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product EcoNormII (standaard zonneboiler) 120-1,6m² met een interessante subsidie van €569 kopen. Om dit aan te kunnen vragen moet je wel voldoen aan meerdere regels. Via RVO.nl kan je er alles over lezen. Een erkende zonneboiler installateur kent de regels vaak ook. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Maassluis, Utrechtse Heuvelrug en Twenterand.

Zijn deze ATAG zonneboilers erkend?

Deze zonnecollectoren en buffervaten krijgen goede recensies. Dat is natuurlijk de reden dat de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. Op deze lijst staan innovatieve en betrouwbare fabrikanten. Vergelijk ook altijd een ATAG zonneboiler in juli 2024 met andere leveranciers. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Merken in hetzelfde segment zijn Solesta, HRsolar en Greenhill


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!