Zonneboiler Citrin Solar

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Interesse in een duurzame zonneboiler van Citrin Solar? Dankzij onze tool check je waardevolle gegevens over het assortiment van Citrin Solar. Een duurzame manier om warm water te genereren, hogere CO-2 reductie, en een lagere energierekening vanwege de toepasbare subsidies en tegemoetkomingen. Een model dat veel geplaatst wordt is de Zonneboiler TSS200+2xCS150 met een behoorlijke Jaaropbrengst[kWh] van 1.273 en een subsidie van €866.

  • De zonneboiler van Citrin Solar een een investering voor de toekomst.
  • Voldoende warm water op een duurzame manier!
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieZonneboiler
MerkCitrin Solar
Populair modelZonneboiler TSS200+2xCS150
Jaaropbrengst1.273 kWh
Subsidie €866
Gemiddelde besparing15,5%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Citrin Solar zonneboiler kopen?

Gemakkelijk en snel zo’n zonneboiler van Citrin Solar kopen? Deze producent heeft een veelzijdig aanbod voor elk budget. Check bij de verkoper welk product aansluit op uw wensen. Mogelijk is dat de Zonneboiler TSS200+2xCS150 met een prima jaaropbrengst [kWh] van 1.273. Toch, wellicht zoekt u meer functies? Ga eens langs bij een showroom, om verschillende modellen te bekijken.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Geef de status van uw woning en dak aan.
  3. Wat wilt u precies bereiken (cv zonneboiler)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Vergelijk en vind een goede Citrin Solar installateur.
  6. De zonneboiler zal z.s.m. worden geïnstalleerd, doe meteen de subsidieaanvraag.

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze zonneboiler-systemen?

Meer weten over de hoogte van de subsidie voor deze zonneboiler in juni 2024? De fabrikant Citrin Solar verkoopt een aantal modellen met subsidie. Middels de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als Zonneboiler TSS200+2xCS150 met een subsidie van €866 laten installeren. Om dit bedrag te ontvangen moet de aanvraag voldoen aan strenge bepalingen. Op www.rvo.nl tref je alle benodigde informatie. Een lokale zonneboiler installateur kan je hierover ook adviseren. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Zederik, Binnenmaas en Delfzijl.

Zijn de Citrin Solar zonneboilers wel goed?

Deze zonnecollectoren en buffervaten zijn erg populair. Dat is natuurlijk de reden dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Op deze lijst staan innovatieve en erkende aanbieders. Handig, vergelijk deze Citrin Solar zonneboiler in juni 2024 met andere leveranciers. Het betreft namelijk een forse investering. Concurrenten zijn o.a. Thermics Energie, Spring Solar en Solarbayer


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!