Zonneboiler Cosmo

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Investeren in een duurzame zonneboiler van Cosmo? Met behulp van deze website lees je waardevolle info over het merk Cosmo. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, significant minder CO2-uitstoot, en een lagere energierekening met de landelijke investeringssubsidie. Een van de hardlopers is de Solarpakket 2/251/150 met een mooie Jaaropbrengst[kWh] van 1.696 en een royale subsidie van €1.153.

  • De zonneboiler van Cosmo is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Altijd lekker warm water met behulp van de zon.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in juli 2024.
  • Een snelle terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieZonneboiler
MerkCosmo
Populair typeSolarpakket 2/251/150
Jaaropbrengst1.696 kWh
Subsidie €1.153
Energiebesparing16%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Cosmo zonneboiler kopen?

Enthousiast, en wil je een zonneboiler van Cosmo kopen? Deze fabrikant levert een veelzijdig aanbod voor elk budget. Probeer uit te vinden welk type geschikt is voor uw type dak. Dat kan zijn de Solarpakket 2/251/150 met een uitstekende jaaropbrengst [kWh] van 1.696. Belangrijk: mogelijk vraagt u meer functies? Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om verschillende modellen te bekijken.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Omschrijf uw woning en het dak.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (cv zonneboiler).
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Kies een geschikte Cosmo installateur.
  6. De zonneboiler zal z.s.m. worden geïnstalleerd, doe meteen de subsidieaanvraag.

Hoeveel subsidie zit er op de zonneboiler-systemen?

Ben je benieuwd naar de subsidie juli 2024 voor zonneboiler als deze in juli 2024? De fabrikant Cosmo heeft meerdere types waar subsidies op zit. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type Solarpakket 2/251/150 met een subsidie van €1.153 laten installeren. In het kader daarvan gelden wel meerdere voorwaarden. Via de website van het RVO kan je daar meer over lezen. Jouw eigen zonneboiler installateur kent de regels vaak ook. Vind een erkende installateur in Zoetermeer, Bodegraven-Reeuwijk en Eemsmond.

Zijn de Cosmo zonneboilers erkend?

Deze zonnecollectoren en buffervaten worden veelvuldig geplaatst. Mede daardoor is het zo dat ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. In deze lijst staan exclusief betrouwbare merken. Belangrijk: vergelijk een Cosmo zonneboiler in juli 2024 met andere merken. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Citrin Solar, Thermics Energie en Spring Solar


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!