Zonneboiler Daikin

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Investeren in een milieuvriendelijke zonneboiler van het merk Daikin? Middels onze tool bekijk je bruikbare informatie over het merk Daikin. Op een ecologisch verantwoorde manier water verwarmen, beperkte CO-2 uitstoot, en ook nog eens een lagere energienota dankzij de mogelijke RVO subsidie. Een uitstekend model is de EKS(V)(H)26P/(V)(H)26Px2 -EHS(H)(X)(B)08P30B(**)D met een forse Jaaropbrengst[kWh] van 1.894 en een subsidie van €1.588.

  • De zonneboiler van Daikin een een investering voor de toekomst.
  • Warm water om te douchen en te koken met behulp van de zon.
  • Forse CO-2 reductie in mei 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategorieZonneboiler
MerkDaikin
Populair modelEKS(V)(H)26P/(V)(H)26Px2 -EHS(H)(X)(B)08P30B(**)D
Jaaropbrengst1.894 kWh
Subsidie €1.588
Gemiddelde besparing10%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Daikin zonneboiler kopen?

Direct een zonneboiler van Daikin kopen? Dit merk werkt met een zeer divers assortiment voor elk budget. Check bij de verkoper welk model geschikt is voor uw warm water gebruik. Populair is de EKS(V)(H)26P/(V)(H)26Px2 -EHS(H)(X)(B)08P30B(**)D met een mooie jaaropbrengst [kWh] van 1.894. Belangrijk: mogelijk vraagt u meer kracht. Ga eens langs bij een showroom, om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Geef door om wat voor huis en wat voor type dak het gaat.
  3. Wat is precies uw doel (cv ketel met zonneboiler)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Zoek een professionele Daikin installateur.
  6. De zonneboiler wordt gemonteerd, en u begint met besparen.

Heb ik recht op subsidie bij deze zonneboiler-systemen?

Ook geïnteresseerd in de huidige subsidieregeling voor een zonneboiler in mei 2024? De aanbieder Daikin heeft meerdere types waar subsidies op zit. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem EKS(V)(H)26P/(V)(H)26Px2 -EHS(H)(X)(B)08P30B(**)D met een subsidie van €1.588 laten installeren. In het kader daarvan heb je te maken met een paar condities. Op de website van het RVO (rvo.nl) tref je alle benodigde informatie. Jouw eigen zonneboiler installateur weet hier vaak ook meer over. Vind een erkende installateur in Sint-Michielsgestel, Westerveld en Leudal.

Zijn de Daikin zonneboilers wel goed?

Deze zonnecollectoren en buffervaten zijn geliefd onder installateurs. Juist daardoor zijn ze schitteren op de lijst van het RVO. In deze lijst staan enkel competente aanbieders. Belangrijk: vergelijk een Daikin zonneboiler in mei 2024 met andere type warmtebronnen. Het is namelijk geen kleine uitgave. Merken in hetzelfde segment zijn A.O. Smith, Clima XL en Zizon


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!