Zonneboiler Deyle.nl

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Overweeg jij een duurzame zonneboiler van het merk Deyle.nl? Geholpen door onze vergelijker ontdek je bruikbare info over het productaanbod van Deyle.nl. Een duurzame keuze, relatief lage CO-2 uitstoot, en een energierekening die omlaag kan door een interessante ISDE regeling. Een type dat populair is, is de 0500 W2H met een interessante Jaaropbrengst[kWh] van 1.574 en een aantrekkelijke subsidie van €1.070.

  • De zonneboiler van Deyle.nl is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Altijd lekker warm water met behulp van de zon.
  • Vermindering van CO-2 uitstoot in december 2023.
  • Verleidelijke terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategorieZonneboiler
MerkDeyle.nl
Populair type0500 W2H
Jaaropbrengst1.574 kWh
Subsidie €1.070
Gemiddelde besparing17,5%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Deyle.nl zonneboiler kopen?

Overtuigd, en direct een zonneboiler van Deyle.nl kopen? Deze leverancier staat bekend om een zeer divers assortiment voor verschilende gebruikerstypes. Achterhaal bij de leverancier welke serie handig is voor uw type dak. Een populair type is de 0500 W2H met een gemiddelde jaaropbrengst [kWh] van 1.574. Echter, mogelijkerwijs vraagt u meer functies? Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om verschillende modellen te bekijken.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Geef door om wat voor huis en wat voor type dak het gaat.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (cv zonneboiler).
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Kies een geschikte Deyle.nl installateur.
  6. De monteur zal de zonneboiler installeren, vergeet niet de subsidieaanvraag!

Hoeveel subsidie zit er op de zonneboiler-systemen?

Ben je benieuwd naar het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze zonneboiler in december 2023? Het merk Deyle.nl verkoopt een aantal modellen met subsidie. Middels de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag je het unieke type 0500 W2H met een interessante subsidie van €1.070 laten monteren. In het kader daarvan zijn er wel enkele bepalingen. Op de website www.rvo.nl kan je alle voorwaarden vinden. Een lokale zonneboiler installateur kan je hier meer over vertellen. Vraag direct meer info op bij een installateur in Noord-Brabant, Hoogeveen en Gennep.

Zijn de Deyle.nl zonneboilers goedgekeurd?

Deze zonnecollectoren en buffervaten hebben een goede reputatie. Juist daardoor zijn ze voorkomen op de lijst van de RVO. Hierop staan innovatieve en competente merken. Niet vergeten, vergelijk de Deyle.nl zonneboiler in december 2023 met concurrerende merken. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Merken met een soortgelijk aanbod zijn SolarTech International, LinkedSun en Techneco


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!