Zonneboiler LinkedSun

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Op zoek naar een milieuvriendelijke zonneboiler van het merk LinkedSun? Geholpen door deze website achterhaal je uitgebreide info over het productaanbod van LinkedSun. Een duurzame manier om warm water te genereren, CO-2 vriendelijk, en een lagere energierekening vanwege de mogelijke RVO subsidie. Een model dat veel geplaatst wordt is de KISS Solar 1xHP18 + 150L met een mooie Jaaropbrengst[kWh] van 1.023 en een subsidie van €696.

  • De zonneboiler van LinkedSun is een investering met respect voor het milieu.
  • Warm water om te douchen en te koken op een goedkope en duurzame wijze.
  • Minder uitstoot van CO-2 in juni 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategorieZonneboiler
MerkLinkedSun
Populair typeKISS Solar 1xHP18 + 150L
Jaaropbrengst1.023 kWh
Subsidie €696
Gemiddelde besparing16,5%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


LinkedSun zonneboiler kopen?

Wil jij een zonneboiler van LinkedSun kopen? Deze fabrikant levert verschillende soorten systemen voor iedere portemonnee. Check bij de verkoper welk systeem relevant is voor uw voorkeuren. Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de KISS Solar 1xHP18 + 150L met een mooie jaaropbrengst [kWh] van 1.023. Desondanks, wellicht zoekt u meer vermogen. Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Omschrijf de status van uw huis + dak.
  3. Wat is het gewenste resultaat (cv ketel met zonneboiler)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Vergelijk en vind een goede LinkedSun installateur.
  6. De zonneboiler wordt gemonteerd, en u begint met besparen.

Hoeveel subsidie zit er op de zonneboiler-systemen?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de subsidiemogelijkheden voor een zonneboiler in juni 2024? De aanbieder LinkedSun heeft een uitgebreid aanbod. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type KISS Solar 1xHP18 + 150L met een interessante subsidie van €696 laten installeren. Om dit bedrag te ontvangen stelt het RVO wel diverse voorwaarden. Op www.rvo.nl bekijk je alle praktische info. De plaatselijke zonneboiler installateur weet precies hoe het zit. Vraag direct meer info op bij een installateur in Groningen, De Wolden en Echt-Susteren.

Zijn deze LinkedSun zonneboilers gekeurd?

Deze zonnecollectoren en buffervaten staan goed bekend. Mede daardoor is het zo dat ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Hierin staan alleen gekwalificeerde leveranciers. Advies: vergelijk deze LinkedSun zonneboiler in juni 2024 met concurrerende merken. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Populaire merken zijn Techneco, Fortes Import en Wijsolar


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!