Zonneboiler Regio Groningen

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Interesse in een zonneboiler in Groningen? Middels een zonneboiler systeem genereer je warm water op zonne-energie. Je bespaart plusminus 50% van het aardag dat nodig is voor waterverwarming. De installatie wordt gevormd door twee aspecten: natuurlijk een zonnecollector en het voorraadvat voor heet water (buffervat). Middels onze vergelijker doorzoek jij accurate aanbevelingen die van pas komen bij een zonneboiler kopen in Groningen.

zonneboiler systeem installeren in Groningen

  • Een zonneboiler is een innovatieve manier om je eigen warm water duurzaam op te wekken.
  • Prijs: gemiddelde prijs rond €3400.
  • Een subsidie bedraagt al gauw €1700.
  • Een gemiddeld huishouden in Groningen gebruikt 1280 M3 gas. Met een zonneboiler kan dit verbruik worden geminderd met 19%. Dit mondt uit in een forse besparing van wel €125 op jaarbasis.

Een zonneboiler installateur in Groningen vergelijken

Het belangrijkste deel van de jaarlijkse energiekosten komt door ons gasverbruik. Om ons huis te verwarmen, en uiteraard voor warm water uit de kraan. Wil jij ook duurzaam warm water met een goedkope zonneboiler? Voorkom een kater achteraf, en ga in zee met een competente zonneboiler installateur in Groningen! Met behulp van de zonneboiler-vergelijker vind je moeiteloos een professionele installateur uit de buurt. Je kunt ook navraag doen bij het Energieloket gemeente Groningen. Of probeer echteinstallateur.nl waar je een database treft met competente installatiebedrijven in de regio. In onderstaande box bekijk jij verschillende tips.

  • Probeer minimaal 2 offertes op te vragen. Dit geeft enige sturing bij het maken van een keuze.
  • Goedkoop is niet altijd beter. Een zonneboiler moet namelijk wel 15 tot 20 jaar meegaan.
  • Vraag ook om verhalen van andere klanten en eventuele keurmerken. Dit zijn o.a. KviNL, Solar Keymark, Stichting Garantiefonds Zonne-Energie, Sterkin, VCA.

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Zonneboiler installateurs vergelijken in: Appingedam, De Marne, Delfzijl, Eemsmond, Groningen, Grootegast, Haren, Leek, Loppersum, Marum, Midden-Groningen, Oldambt, Oss, Pekela, Stadskanaal, Ten Boer, Veendam, Westerwolde, Winsum, Zuidhorn, Zuidplas.