Zonneboiler DOMA FLEX Allu

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Op zoek naar een besparende zonneboiler van het merk DOMA FLEX Allu? Middels de zonneboiler-vergelijker vind je praktische data over het merk DOMA FLEX Allu. Water verwarmen op een verantwoorde manier, CO-2 vriendelijk, en een energierekening die omlaag kan met behulp van de interessante ISDE regeling. Een model dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de 1,135×3,075m opdaksysteem met een beste Jaaropbrengst[kWh] van 1.629 en een maximale subsidie van €1.108.

  • De zonneboiler van DOMA FLEX Allu is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Water om te douchen, wassen en koken op een duurzame manier!
  • Minder uitstoot van CO-2 in juni 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategorieZonneboiler
MerkDOMA FLEX Allu
Populair type1,135×3,075m opdaksysteem
Jaaropbrengst1.629 kWh
Subsidie €1.108
Energiebesparing13%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


DOMA FLEX Allu zonneboiler kopen?

Wil jij een zonneboiler van DOMA FLEX Allu kopen? Dit merk staat bekend om een zeer divers assortiment voor elke situatie en budget. Analyseer de verschillen en check welk product rijmt met uw type dak. Populair is de 1,135×3,075m opdaksysteem met een geschatte jaaropbrengst [kWh] van 1.629. Let op: mogelijk wenst u meer capaciteit. Zoek eens een showroom in de buurt, om verschillende modellen te bekijken.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Geef aan wat voor type woning plus dak u heeft.
  3. Wat is het gewenste resultaat (cv ketel met zonneboiler)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Ga in zee met een erkende DOMA FLEX Allu installateur.
  6. De zonneboiler zal z.s.m. worden geïnstalleerd, regel meteen de subsidie!

Hoeveel subsidie zit er op de zonneboiler-systemen?

Wil je meer weten over de hoogte van de subsidie voor deze zonneboiler in juni 2024? De aanbieder DOMA FLEX Allu verkoopt een aantal modellen met subsidie. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type 1,135×3,075m opdaksysteem met een interessante subsidie van €1.108 laten plaatsen. Daarvoor moet de aanvraag voldoen aan een paar richtlijnen. Via de website van het RVO lees je hier meer over. Een erkende zonneboiler installateur kent de regels vaak ook. Bijvoorbeeld in de regio Drechterland, Apeldoorn en Bernheze.

Zijn de DOMA FLEX Allu zonneboilers erkend?

Deze zonnecollectoren en buffervaten staan goed bekend. Daarom is het ook zo dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. In deze lijst staan alleen gecontroleerde merken. Vergelijk ook altijd een DOMA FLEX Allu zonneboiler in juni 2024 met concurrerende merken. Het is namelijk geen kleine uitgave. Merken in hetzelfde segment zijn Solmax, Segno-Membro en Austria Email


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!