Zonneboiler Dutch Solar Systems

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame zonneboiler van de leverancier Dutch Solar Systems? Middels zonneboilerrevolutie.nl check je uitgebreide informatie over het productaanbod van Dutch Solar Systems. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, significant minder CO2-uitstoot, en besparen op de energierekening met de mogelijke RVO subsidie. Een model dat veel geplaatst wordt is de ZB95TX 2,37 met een geschatte Jaaropbrengst[kWh] van 1.322 en een aantrekkelijke subsidie van €899.

  • De zonneboiler van Dutch Solar Systems is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Warm tapwater op een goedkope en duurzame wijze.
  • Forse CO-2 reductie in december 2023.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategorieZonneboiler
MerkDutch Solar Systems
Populair modelZB95TX 2,37
Jaaropbrengst1.322 kWh
Subsidie €899
Gemiddelde besparing18%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Dutch Solar Systems zonneboiler kopen?

Meteen zo’n zonneboiler van Dutch Solar Systems kopen? Deze fabrikant levert een zeer divers assortiment in verschillende prijsklassen. Vraag bij uw monteur welk type rijmt met uw type dak. Dat kan zijn de ZB95TX 2,37 met een mooie jaaropbrengst [kWh] van 1.322. Belangrijk: wellicht wenst u meer power. Ga gerust langs een showroom, om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Omschrijf de status van uw huis + dak.
  3. Wat is precies uw verwarmingsprobleem (cv zonneboiler)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Ga naar een specialistische Dutch Solar Systems installateur.
  6. De monteur zal de zonneboiler installeren, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Heb ik recht op subsidie bij deze zonneboiler-systemen?

Ook geïnteresseerd in de hoogte van de subsidie voor deze zonneboiler in december 2023? De aanbieder Dutch Solar Systems heeft een uitgebreid aanbod. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product ZB95TX 2,37 met een maximale subsidie van €899 laten installeren. Om dit aan te kunnen vragen gelden wel meerdere voorwaarden. Via de website van het RVO bekijk je alle praktische info. De plaatselijke zonneboiler installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Vind een erkende installateur in Oud-Beijerland, Goes en De Bilt.

Zijn deze Dutch Solar Systems zonneboilers gekeurd?

Deze zonnecollectoren en buffervaten worden veelvuldig geplaatst. Daarom is het ook zo dat de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. Hierin staan enkel en alleen gecontroleerde fabrikanten. Niet vergeten, vergelijk de Dutch Solar Systems zonneboiler in december 2023 met andere opties als een warmtepomp of zonneboiler. Het betreft namelijk een forse investering. Concurrenten zijn o.a. Sowise, Wolf en Dijkman Energy Systems


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!