Zonneboiler Ecodome

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Interesse in een besparende zonneboiler van het merk Ecodome? Middels de zonneboiler-vergelijker ontdek je uitgebreide gegevens over het aanbod van Ecodome. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, CO-2 vriendelijk, en een structureel lagere energierekening met de mogelijke RVO subsidie. Een veel verkocht model is de 3×15 – 200.2 met een beste Jaaropbrengst[kWh] van 3.139 en een royale subsidie van €2.135.

  • De zonneboiler van Ecodome is een uitstekende investering.
  • Warm water genereren op een efficiënte manier.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in mei 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieZonneboiler
MerkEcodome
Populair type3×15 – 200.2
Jaaropbrengst3.139 kWh
Subsidie €2.135
Energiebesparing18%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Ecodome zonneboiler kopen?

Vandaag nog een zonneboiler van Ecodome kopen? Deze aanbieder hanteert verschillende soorten systemen voor verschilende gebruikerstypes. Vergelijk de modellen om te bekijken welk type aansluit op uw energiegebruik. Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de 3×15 – 200.2 met een uitstekende jaaropbrengst [kWh] van 3.139. Advies: wellicht wenst u meer mogelijkheden? Bezoek eens een showroom, om verschillende modellen te bekijken.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Omschrijf de status van uw huis + dak.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (cv zonneboiler)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Ga naar een specialistische Ecodome installateur.
  6. De zonneboiler zal z.s.m. worden geïnstalleerd, regel meteen de subsidie!

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn zonneboiler-systeem?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de mogelijke subsidies voor een zonneboiler in mei 2024? De aanbieder Ecodome verkoopt meerdere types met een subsidie. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als 3×15 – 200.2 met een interessante subsidie van €2.135 kopen. Hiervoor moet je wel voldoen aan allerlei richtlijnen. Via RVO.nl bekijk je alle praktische info. Een lokale zonneboiler installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Vind een erkende installateur in Noord-Holland, Meppel en Gulpen-Wittem.

Zijn de Ecodome zonneboilers erkend?

Deze zonnecollectoren en buffervaten zijn van uitstekende kwaliteit. Dat kan de reden zijn dat ze schitteren op de lijst van het RVO. Hierop staan louter betrouwbare leveranciers. Handig, vergelijk deze Ecodome zonneboiler in mei 2024 met concurrerende merken. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Merken in hetzelfde segment zijn Deyle.nl, SolarTech International en LinkedSun


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!