Zonneboiler Endusol

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Op zoek naar een duurzame zonneboiler van Endusol? Middels onze website tref je waardevolle details over de boilers van Endusol. Op een ecologisch verantwoorde manier water verwarmen, hogere CO-2 reductie, en ook nog eens een lagere energienota met de royale subsidieregeling. Een model dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de EnduFlexControl 800/60 met een mooie Jaaropbrengst[kWh] van 3.033 en een royale subsidie van €2.062.

  • De zonneboiler van Endusol is een uitstekende investering.
  • Altijd lekker warm water op een innovatieve manier.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in december 2023.
  • Een korte terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategorieZonneboiler
MerkEndusol
Populair modelEnduFlexControl 800/60
Jaaropbrengst3.033 kWh
Subsidie €2.062
Energiebesparing18%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Endusol zonneboiler kopen?

Meteen zo’n zonneboiler van Endusol kopen? De aanbieder verkoopt een perfect productaanbod voor elke situatie en budget. Informeer bij uw installateur welke oplossing past bij uw energiegebruik. Dat kan zijn de EnduFlexControl 800/60 met een mooie jaaropbrengst [kWh] van 3.033. Advies: mogelijk bent u op zoek naar meer mogelijkheden? Ga gerust langs een showroom, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Beschrijf uw woning en type dak.
  3. Wat is precies uw doel (cv ketel met zonneboiler)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Ga naar een specialistische Endusol installateur.
  6. De zonneboiler wordt geplaatst, het besparen kan beginnen!

Zit er subsidie op deze zonneboiler-systemen?

Ook geïnteresseerd in de opties voor subsidies voor zonneboiler in december 2023? De fabrikant Endusol heeft meerdere types waar subsidies op zit. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type EnduFlexControl 800/60 met een maximale subsidie van €2.062 bestellen. Om dit aan te kunnen vragen heb je te maken met allerlei bepalingen. Op de website www.rvo.nl tref je alle benodigde informatie. Een erkende zonneboiler installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Flevoland, Delft en Leek.

Zijn deze Endusol zonneboilers gekeurd?

Deze zonnecollectoren en buffervaten zijn erg populair. Juist daardoor zijn ze schitteren op de lijst van het RVO. Hieronder vallen unieke en gekwalificeerde leveranciers. Tip: Vergelijk de Endusol zonneboiler in december 2023 met andere opties als een warmtepomp of zonneboiler. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Merken in hetzelfde segment zijn Van Waveren, CV Totaal Noord en Sonnenkraft


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!