Zonneboiler Regio Flevoland

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Een zonneboiler kopen in Flevoland? D.m.v. een zonneboiler systeem heb je in de zomer gratis warm water. Je bespaart grofweg de helft op je energieverbruik voor warm water. Deze duurzame installatie komt tot stand door 2 toepassingen: een vacuümbuis/vlakke plaat zonnecollector en het buffersysteem t.a.v. warm-tapwater. Door middel van onze website bekijk jij accurate informatie die helpen bij een zonneboiler kopen in Flevoland.

zonneboiler systeem installeren in Flevoland

  • Een zonneboiler is een praktisch systeem om je eigen sanitare water op te warmen.
  • Prijs: gemiddelde prijs rond €3100.
  • Een subsidie bedraagt al gauw €1300.
  • Een alledaags gezin in Flevoland stookt 1280 M3 gas. Dankzij een zonneboiler kan dit worden gereduceerd met 18%. Dit draait uit op een leuke kostenbesparing van wel €150 per jaar.

Een zonneboiler installateur in Flevoland vergelijken

Het leeuwendeel van een doorsnee energiecontract (prijs) wordt veroorzaakt door gasverbruik. Voor de verwarming, om te koken en voor warm tapwater. Overweeg jij de aanschaf van zo’n slimme en goedkope zonneboiler? Zorg dat je niet teleurgesteld raakt, en zoek naar een competente zonneboiler installateur in Flevoland! Door gebruik te maken van onze vergelijker tref je moeiteloos een betrouwbare installateur die actief is in jouw plaats. Of bezoek eens het Energieloket, een initiatief van de gemeente Flevoland. Of check kvinl.nl voor een overzicht met betrouwbare installateurs in de regio. Verderop check jij enkele tips waar je op moet letten.

  • Zorg dat je bij meerdere installateurs een offerte opvraagt. Dit geeft enige sturing bij het maken van een keuze.
  • Ga niet perse voor de laagste prijs. Een goede zonneboiler moet namelijk wel 15 tot 20 jaar meegaan.
  • Vraag ook om verhalen van andere klanten en voorwaarden (keurmerken). Denk aan Stichting Garantiefonds Zonne-Energie, Solar Keymark, Zonnekeur, KviNL, VCA.

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Bekijk installateurs in:  Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Urk, Zeewolde.