Zonneboiler Eneco

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Interesse in een duurzame zonneboiler van Eneco? Met behulp van onze vergelijker tref je uitgebreide details over de installaties van Eneco. Een duurzame manier om warm water te genereren, minder CO-2 uitstoot, en een structureel lagere energierekening vanwege de duurzame subsidie-potjes. Een uitstekend model is de O4PHP4-400H1 met een geschatte Jaaropbrengst[kWh] van 3.258 en een tegemoetkoming van liefst €2.215.

  • De zonneboiler van Eneco is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Altijd lekker warm water met behulp van de zon.
  • Minder uitstoot van CO-2 in december 2023.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategorieZonneboiler
MerkEneco
Populair modelO4PHP4-400H1
Jaaropbrengst3.258 kWh
Subsidie €2.215
Energiebesparing14%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Eneco zonneboiler kopen?

Overtuigd, en direct een zonneboiler van Eneco kopen? De fabrikant werkt met een perfect productaanbod voor iedere portemonnee. Check bij de verkoper welk product geschikt is voor uw warm water gebruik. Wellicht is dit de O4PHP4-400H1 met een mooie jaaropbrengst [kWh] van 3.258. Belangrijk: mogelijk wenst u meer capaciteit. Zoek eens een showroom in de buurt, om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Geef de status van uw woning en dak aan.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (cv zonneboiler).
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Ga naar een specialistische Eneco installateur.
  6. De installateur komt de zonneboiler plaatsen, en u begint met besparen.

Wat is de huidige subsidie op deze zonneboiler-systemen?

Ben je benieuwd naar de subsidie december 2023 voor zonneboiler als deze in december 2023? Het merk Eneco verkoopt meerdere types met een subsidie. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type O4PHP4-400H1 met een vorstelijke subsidie van €2.215 laten monteren. Om dit aan te kunnen vragen heb je te maken met een aantal voorwaarden. Op de website van het RVO (rvo.nl) tref je alle benodigde informatie. Jouw eigen zonneboiler installateur is hierin ook gespecialiseerd. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Enkhuizen, Barneveld en Bladel.

Zijn deze Eneco zonneboilers goedgekeurd?

Deze zonnecollectoren en buffervaten krijgen goede recensies. Mede daardoor is het zo dat ze schitteren op de lijst van het RVO. Hieronder vallen alleen professionele merken. Tip: Vergelijk de Eneco zonneboiler in december 2023 met andere merken. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Kijk daarom ook eens naar producten van UseAllEnergy, DOMA FLEX Allu en Solmax


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!