Zonneboiler Energetyka Solarna ENSOL

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame zonneboiler van het merk Energetyka Solarna ENSOL? Via de zonneboiler-vergelijker check je praktische info over het assortiment van Energetyka Solarna ENSOL. Een duurzame manier om warm water te genereren, relatief lage CO-2 uitstoot, en een energierekening die omlaag kan met de interessante ISDE regeling. Een van de hardlopers is de Solar set 300L 3xEM1V/2,0S met een forse Jaaropbrengst[kWh] van 2.263 en een tegemoetkoming van liefst €1.539.

  • De zonneboiler van Energetyka Solarna ENSOL is een uitstekende investering.
  • Voldoende warm water op een goedkope en duurzame wijze.
  • Beperkte CO-2 uitstoot in juli 2024.
  • Een snelle terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategorieZonneboiler
MerkEnergetyka Solarna ENSOL
Populair typeSolar set 300L 3xEM1V/2,0S
Jaaropbrengst2.263 kWh
Subsidie €1.539
Energiebesparing18,5%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Energetyka Solarna ENSOL zonneboiler kopen?

Wil jij een zonneboiler van Energetyka Solarna ENSOL kopen? De fabrikant staat bekend om verschillende soorten systemen in verschillende prijsklassen. Vraag bij uw monteur welke serie past bij uw wensen. Misschien kunt u aan de slag met de Solar set 300L 3xEM1V/2,0S met een mooie jaaropbrengst [kWh] van 2.263. Belangrijk: wellicht wilt u meer mogelijkheden? Zoek eens een showroom in de buurt, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Beschrijf uw woning en type dak.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (cv zonneboiler).
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Kies een geschikte Energetyka Solarna ENSOL installateur.
  6. De zonneboiler wordt netjes aangesloten, vergeet niet de subsidieaanvraag!

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze zonneboiler-systemen?

Nieuwsgierig naar de hoogte van de subsidie voor deze zonneboiler in juli 2024? De aanbieder Energetyka Solarna ENSOL biedt interessante modellen. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type Solar set 300L 3xEM1V/2,0S met een interessante subsidie van €1.539 bestellen. In het kader daarvan gelden wel meerdere voorwaarden. Op de website van het RVO (rvo.nl) lees je hier meer over. Een gemiddelde zonneboiler installateur is hierin ook gespecialiseerd. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Papendrecht, Hulst en De Ronde Venen.

Zijn de Energetyka Solarna ENSOL zonneboilers beoordeeld?

Deze zonnecollectoren en buffervaten worden veelvuldig geplaatst. Daarom is het ook zo dat de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. Hierin staan exclusief competente fabrikanten. Tip: Vergelijk de Energetyka Solarna ENSOL zonneboiler in juli 2024 met andere duurzame investeringen. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Andere merken zijn o.a. Dutch Solar Systems, Sowise en Wolf


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!