Zonneboiler FlexHeat

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Investeren in een milieuvriendelijke zonneboiler van het merk FlexHeat? Via onze tool vind je nuttige informatie over het aanbod van FlexHeat. Water verwarmen op een verantwoorde manier, beperkte CO-2 uitstoot, en een structureel lagere energierekening door gebruik te maken van de toepasbare subsidies en tegemoetkomingen. Een model dat veel geplaatst wordt is de Zonneboiler 2 personen RS2401-3 150L met een behoorlijke Jaaropbrengst[kWh] van 1.654 en een aantrekkelijke subsidie van €1.125.

  • De zonneboiler van FlexHeat een een investering voor de toekomst.
  • Warm water genereren op een goedkope en duurzame wijze.
  • innovatieve CO-2 vermindering in december 2023.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieZonneboiler
MerkFlexHeat
Populair modelZonneboiler 2 personen RS2401-3 150L
Jaaropbrengst1.654 kWh
Subsidie €1.125
Energiebesparing20%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


FlexHeat zonneboiler kopen?

Gemakkelijk en snel zo’n zonneboiler van FlexHeat kopen? De aanbieder werkt met een perfect productaanbod voor verschilende gebruikerstypes. Achterhaal bij de leverancier welk product aansluit op uw warm water gebruik. Mogelijk is dat de Zonneboiler 2 personen RS2401-3 150L met een geschatte jaaropbrengst [kWh] van 1.654. Toch, mogelijk wenst u meer power. Showrooms zijn dan geschikt om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Beschrijf uw woning en type dak.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (cv zonneboiler).
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Zoek een betrouwbare FlexHeat installateur.
  6. De zonneboiler wordt geplaatst, regel meteen de subsidie!

Krijg ik subsidie voor mijn zonneboiler-systeem?

Meer weten over de subsidiemogelijkheden voor een zonneboiler in december 2023? Het merk FlexHeat verkoopt een aantal modellen met subsidie. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als Zonneboiler 2 personen RS2401-3 150L met een vorstelijke subsidie van €1.125 laten plaatsen. Wil je dit aanvragen? Dan heb je te maken met diverse reglementen. Op RVO.nl kan je er alles over lezen. Een goede zonneboiler installateur kan je hier meer over vertellen. Bekijk welke installateurs er zijn in Rijswijk, Noord-Beveland en IJsselstein.

Zijn deze FlexHeat zonneboilers gekeurd?

Deze zonnecollectoren en buffervaten zijn erg populair. Het is niet voor niets dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Op deze lijst staan alleen gekwalificeerde aanbieders. Advies: vergelijk deze FlexHeat zonneboiler in december 2023 met andere leveranciers. Het gaat immers om serieuze bedragen. Merken met een soortgelijk aanbod zijn AgriHeat, Rivusol en Energetyka Solarna ENSOL


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!