Zonneboiler Green energy

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Op zoek naar een duurzame zonneboiler van Green energy? Met behulp van onze vergelijker vind je praktische info over het merk Green energy. Een duurzame keuze, CO-2 vriendelijk, en ook nog eens een lagere energienota door gebruik te maken van de interessante ISDE regeling. Een uitstekend model is de San & CV 200 – 18 met een geschatte Jaaropbrengst[kWh] van 1.431 en een subsidie van €973.

  • De zonneboiler van Green energy is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Warm water genereren met behulp van de zon.
  • Vermindering van CO-2 uitstoot in december 2023.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategorieZonneboiler
MerkGreen energy
Populair typeSan & CV 200 – 18
Jaaropbrengst1.431 kWh
Subsidie €973
Energiebesparing11%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Green energy zonneboiler kopen?

Overtuigd, en direct een zonneboiler van Green energy kopen? Dit merk hanteert een perfect productaanbod in verschillende prijsklassen. Vergelijk de modellen om te bekijken welk type aansluit op uw warm water gebruik. Populair is de San & CV 200 – 18 met een jaarlijkse opbrengst [kWh] van 1.431. Belangrijk: mogelijk bent u op zoek naar meer opties? Bezoek eens een showroom, om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Beschrijf uw woning en type dak.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (cv ketel met zonneboiler)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Vergelijk en vind een goede Green energy installateur.
  6. De installateur komt de zonneboiler plaatsen, het besparen kan beginnen!

Krijg ik subsidie voor mijn zonneboiler-systeem?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de hoogte van de subsidie voor deze zonneboiler in december 2023? De aanbieder Green energy heeft diverse opties. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type San & CV 200 – 18 met een royale subsidie van €973 laten installeren. Om dit aan te kunnen vragen heb je te maken met diverse condities. Op RVO.nl tref je alle benodigde informatie. Jouw eigen zonneboiler installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Lansingerland, Oudewater en Ommen.

Zijn de Green energy zonneboilers beoordeeld?

Deze zonnecollectoren en buffervaten zijn erg populair. Dat is natuurlijk de reden dat de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. In deze lijst staan alleen competente fabrikanten. Belangrijk: vergelijk een Green energy zonneboiler in december 2023 met concurrerende merken. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Merken in hetzelfde segment zijn Remeha, HONE en Remko


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!