Zonneboiler HONE

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Investeren in een besparende zonneboiler van het merk HONE? Dankzij onze vergelijker lees je handige data over de installaties van HONE. Duurzaam warm sanitair water, relatief lage CO-2 uitstoot, en flink minder betalen voor energie vanwege de toepasbare subsidies en tegemoetkomingen. Een type dat populair is, is de HONE plus 120L 1-SP501 met een geschatte Jaaropbrengst[kWh] van 646 en een royale subsidie van €439.

  • De zonneboiler van HONE is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Voldoende warm water met minder gasverbruik.
  • Vermindering van CO-2 uitstoot in december 2023.
  • Verleidelijke terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieZonneboiler
MerkHONE
Populair modelHONE plus 120L 1-SP501
Jaaropbrengst646 kWh
Subsidie €439
Gemiddelde besparing10%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


HONE zonneboiler kopen?

Wil jij een zonneboiler van HONE kopen? De aanbieder heeft een veelzijdig aanbod voor verschillende type woningen. Vraag bij uw monteur welke serie past bij uw voorkeuren. Dat kan zijn de HONE plus 120L 1-SP501 met een gemiddelde jaaropbrengst [kWh] van 646. Desondanks, misschien wenst u meer functies? Ga gerust langs een showroom, om verschillende modellen te bekijken.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Geef door om wat voor huis en wat voor type dak het gaat.
  3. Wat is precies uw verwarmingsprobleem (cv zonneboiler)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Vergelijk en vind een goede HONE installateur.
  6. De zonneboiler zal z.s.m. worden geïnstalleerd, en kan ook subsidies regelen.

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze zonneboiler-systemen?

Benieuwd naar het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze zonneboiler in december 2023? Het merk HONE heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type HONE plus 120L 1-SP501 met een maximale subsidie van €439 laten plaatsen. Wil je hier aanspraak op maken? Dan heb je te maken met allerlei reglementen. Op www.rvo.nl kan je alle voorwaarden vinden. De plaatselijke zonneboiler installateur kan je hier meer over vertellen. Bekijk welke installateurs er zijn in Krimpen aan den IJssel, Montfoort en Oldenzaal.

Zijn deze HONE zonneboilers goed?

Deze zonnecollectoren en buffervaten zijn geliefd onder installateurs. Mede daardoor is het zo dat ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Daarbij horen enkel en alleen professionele merken. Cruciaal: vergelijk de HONE zonneboiler in december 2023 met andere type warmtebronnen. Het is namelijk geen kleine uitgave. Populaire merken zijn Remko, Trendy Eco en S-energy


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!