Zonneboiler HRsolar

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Investeren in een duurzame zonneboiler van de aanbieder HRsolar? Dankzij deze website check je nuttige informatie over de boilers van HRsolar. Duurzaam warm sanitair water, beperkte CO-2 uitstoot, en besparen op de energierekening dankzij de interessante ISDE regeling. Een type dat populair is, is de Hrs120L/1,6 met een Jaaropbrengst[kWh] van 838 en een royale subsidie van €570.

  • De zonneboiler van HRsolar is een duurzame investering.
  • Warm sanitair water met minder gasverbruik.
  • Minder uitstoot van CO-2 in juni 2024.
  • Een snelle terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieZonneboiler
MerkHRsolar
Populair modelHrs120L/1,6
Jaaropbrengst838 kWh
Subsidie €570
Gemiddelde besparing13%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


HRsolar zonneboiler kopen?

Direct een zonneboiler van HRsolar kopen? Deze leverancier levert allerlei installaties voor verschillende type woningen. Check bij de verkoper welk type relevant is voor uw situatie. Wellicht is dit de Hrs120L/1,6 met een gemiddelde jaaropbrengst [kWh] van 838. Advies: mogelijk vraagt u meer vermogen. Ga eens langs bij een showroom, om goed te kunnen vergelijken.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Geef aan wat voor type woning plus dak u heeft.
  3. Wat is precies uw verwarmingsprobleem (cv zonneboiler)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Zoek een betrouwbare HRsolar installateur.
  6. De zonneboiler wordt geplaatst, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Hoeveel subsidie zit er op de zonneboiler-systemen?

Ben je benieuwd naar de huidige subsidieregeling voor een zonneboiler in juni 2024? De aanbieder HRsolar heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem Hrs120L/1,6 met een subsidie van €570 aanschaffen. In het kader daarvan gelden wel diverse condities. Op RVO.nl kan je alle voorwaarden vinden. Een gemiddelde zonneboiler installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Bijvoorbeeld in de regio Leidschendam-Voorburg, Stichtse Vecht en Steenwijkerland.

Zijn deze HRsolar zonneboilers gekeurd?

Deze zonnecollectoren en buffervaten worden veelvuldig geplaatst. Het is niet voor niets dat ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Hierin staan innovatieve en competente merken. Handig, vergelijk deze HRsolar zonneboiler in juni 2024 met andere leveranciers. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Andere merken zijn o.a. Greenhill, TechniQ Energy.com en Viessmann


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!