Zonneboiler Kingspan

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Meer weten over een duurzame zonneboiler van de aanbieder Kingspan? Met behulp van de zonneboiler-vergelijker check je bruikbare info over de installaties van Kingspan. Op een ecologisch verantwoorde manier water verwarmen, CO-2 vriendelijk, en flink minder betalen voor energie met de aantrekkelijke subsidieregeling. Een populair type is de Aquaheat Solar 500 met een behoorlijke Jaaropbrengst[kWh] van 3.307 en een tegemoetkoming van liefst €2.249.

  • De zonneboiler van Kingspan is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Water om te douchen, wassen en koken op een goedkope en duurzame wijze.
  • Minder uitstoot van CO-2 in mei 2024.
  • Een korte terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategorieZonneboiler
MerkKingspan
Populair modelAquaheat Solar 500
Jaaropbrengst3.307 kWh
Subsidie €2.249
Gemiddelde besparing19,5%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Kingspan zonneboiler kopen?

Wil jij een zonneboiler van Kingspan kopen? De aanbieder levert een veelzijdig aanbod voor nieuwe en oude woningen. Check bij de verkoper welk systeem toepasbaar is op uw energiegebruik. Dat kan zijn de Aquaheat Solar 500 met een mooie jaaropbrengst [kWh] van 3.307. Toch, mogelijk zoekt u meer power. Ga gerust langs een showroom, om goed te kunnen vergelijken.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Geef de status van uw woning en dak aan.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (cv ketel met zonneboiler)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Ga naar een specialistische Kingspan installateur.
  6. De zonneboiler wordt geleverd en geplaatst, en kan ook subsidies regelen.

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn zonneboiler-systeem?

Meer weten over de opties voor subsidies voor zonneboiler in mei 2024? Het merk Kingspan biedt interessante modellen. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type Aquaheat Solar 500 met een maximale subsidie van €2.249 kopen. Hiervoor moet je wel voldoen aan diverse voorwaarden. Via RVO.nl tref je alle benodigde informatie. Een gemiddelde zonneboiler installateur is hierin ook gespecialiseerd. Vraag direct meer info op bij een installateur in Beemster, Smallingerland en Voerendaal.

Zijn deze Kingspan zonneboilers wel goed?

Deze zonnecollectoren en buffervaten zijn geliefd onder installateurs. Dit draagt bij aan het feit dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Op deze lijst staan enkel erkende leveranciers. Handig, vergelijk deze Kingspan zonneboiler in mei 2024 met andere leveranciers. Het gaat immers om serieuze bedragen. Merken met een soortgelijk aanbod zijn NIBE, DOMA FLEX Hout en ÖkoFEN


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!