Zonneboiler Lux Anno

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Zoek jij een besparende zonneboiler van het merk Lux Anno? Middels deze pagina vind je bruikbare informatie over het merk Lux Anno. Duurzaam warm sanitair water, focus op CO-2 beperking, en ook nog eens een lagere energienota dankzij de duurzame subsidie-potjes. Een model dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de Lux HRPRO 200RVS 2XL met een interessante Jaaropbrengst[kWh] van 1.527 en een tegemoetkoming van liefst €1.038.

  • De zonneboiler van Lux Anno is een duurzame investering.
  • Warm water genereren met behulp van de zon.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in december 2023.
  • Verleidelijke terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieZonneboiler
MerkLux Anno
Populair modelLux HRPRO 200RVS 2XL
Jaaropbrengst1.527 kWh
Subsidie €1.038
Gemiddelde besparing18,5%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Lux Anno zonneboiler kopen?

Vandaag nog een zonneboiler van Lux Anno kopen? Deze fabrikant werkt met verschillende soorten systemen voor elke situatie en budget. Achterhaal bij de leverancier welk product handig is voor uw energiegebruik. Populair is de Lux HRPRO 200RVS 2XL met een jaarlijkse opbrengst [kWh] van 1.527. Desondanks, mogelijkerwijs wilt u meer functies? Zoek eens een showroom in de buurt, om verschillende modellen te bekijken.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Beschrijf uw woning en type dak.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (cv ketel met zonneboiler)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Ga voor een erkende Lux Anno installateur.
  6. De monteur zal de zonneboiler installeren, het besparen kan beginnen!

Krijg ik subsidie voor mijn zonneboiler-systeem?

Ben je benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor een zonneboiler in december 2023? Het merk Lux Anno heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type Lux HRPRO 200RVS 2XL met een vorstelijke subsidie van €1.038 laten monteren. Hiervoor hanteren ze wel diverse voorschriften. Op de website van het RVO (rvo.nl) kan je daar meer over lezen. Een lokale zonneboiler installateur kent de regels vaak ook. Vraag direct meer info op bij een installateur in Friesland, Den Haag en Loppersum.

Zijn deze Lux Anno zonneboilers gekeurd?

Deze zonnecollectoren en buffervaten zijn geliefd onder installateurs. Het is niet voor niets dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Op deze lijst staan uitsluitend gecontroleerde merken. Niet vergeten, vergelijk de Lux Anno zonneboiler in december 2023 met andere opties als een warmtepomp of zonneboiler. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Merken in hetzelfde segment zijn Endusol, Van Waveren en CV Totaal Noord


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!