Zonneboiler Regio Friesland

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Nieuwsgierig naar een zonneboiler in Friesland? Via een zonneboiler systeem heb je gratis warm water van het duurzaamste soort. Je bezuinigt grofweg de helft van het energieverbruik voor warm tapwater. Dit duurzame product wordt gekenmerkt door 2 delen: de zonnecollector (vacuümbuis of vlakke plaat)en een buffervat voor warm tapwater. Met behulp van onze vergelijker tref je handige details aangaande een zonneboiler kopen in Friesland.

zonneboiler systeem installeren in Friesland

  • Een zonneboiler is een ideale manier om je eigen warm water duurzaam op te wekken.
  • Kosten: Ga uit van ongeveer €2700.
  • Je hebt recht op subsidies tot wel €1800.
  • Een gemiddeld gezin in Friesland verbruikt 1280 M3 gas. Een zonneboiler is in staat het gasverbruik te minderen met 19%. Dit betekent een interessante besparing van +/- €55 per jaar.

Een zonneboiler installateur in Friesland vergelijken

Meer dan de helft van een doorsnee energiecontract (prijs) komt door ons gasverbruik. Voor de verwarming, om te koken en om water op te warmen. Lijkt het jou wat, zo’n goedkope zonneboiler? Zorg dat je niet teleurgesteld raakt, en ga in zee met een vakbekwame zonneboiler installateur in Friesland! Dankzij onze website vind je moeiteloos een geschikte installateur uit de omgeving. Tevens kun je terecht bij het Energieloket van de gemeente Friesland. Of check echteinstallateur.nl voor informatie over vakbekwame installateurs uit de gemeente. Hierna ontdek je enkele tips waar je op moet letten.

  • Vraag altijd 2 of meer offertes op. Zo heb je vergelijkingsmateriaal.
  • Neem niet alleen prijs mee in je overweging. Een dergelijke installatie moet een levensduur van minimaal 15 jaar hebben.
  • Kijk goed na ervaringen van anderen en certificaten en keurmerken. Zoals bijv. KviNL, Stichting Garantiefonds Zonne-Energie, Solar Keymark, Sterkin, Zonnekeur.

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Bekijk installateurs in: Achtkarspelen, Ameland, Dantumadiel, De Fryske Marren, Dongeradeel, Ferwerderadiel, Harlingen, Heerenveen, Kollumerland en Nieuwkruisland, Leeuwarden, Opsterland, Schiermonnikoog, Smallingerland, Súdwest-Fryslân, Terschelling, Tytsjerksteradiel, Vlieland, Waadhoeke, Weststellingwerf.