Zonneboiler Nefit

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Meer weten over een besparende zonneboiler van het merk Nefit? Aan de hand van deze pagina bekijk je handige data over de installaties van Nefit. Een investering voor de toekomst, hogere CO-2 reductie, en een energierekening die omlaag kan met de landelijke investeringssubsidie. Een uitstekend model is de SolarLine 1-120 II met een Jaaropbrengst[kWh] van 1.264 en een subsidiebedrag dat oploopt tot €860.

  • De zonneboiler van Nefit is een uitstekende investering.
  • Warm sanitair water met behulp van de zon.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in juni 2024.
  • Een snelle terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategorieZonneboiler
MerkNefit
Populair typeSolarLine 1-120 II
Jaaropbrengst1.264 kWh
Subsidie €860
Energiebesparing12,5%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Nefit zonneboiler kopen?

Enthousiast, en wil je een zonneboiler van Nefit kopen? Dit merk staat bekend om allerlei installaties voor verschilende gebruikerstypes. Vraag bij uw monteur welke serie past bij uw energiegebruik. Populair is de SolarLine 1-120 II met een mooie jaaropbrengst [kWh] van 1.264. Toch, mogelijk wilt u meer opties? Ga eens langs bij een showroom, om verschillende modellen te bekijken.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Geef door om wat voor huis en wat voor type dak het gaat.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (cv zonneboiler).
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Kies een geschikte Nefit installateur.
  6. De zonneboiler wordt geleverd en geplaatst, het besparen kan beginnen!

Heb ik recht op subsidie bij deze zonneboiler-systemen?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de opties voor subsidies voor zonneboiler in juni 2024? De aanbieder Nefit heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Via de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type SolarLine 1-120 II met een subsidie van €860 laten installeren. Om dit bedrag te ontvangen hanteren ze wel verschillende condities. Op RVO.nl bekijk je alle praktische info. De plaatselijke zonneboiler installateur is hierin ook gespecialiseerd. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Vlaardingen, Veere en Winterswijk.

Zijn de Nefit zonneboilers goed?

Deze zonnecollectoren en buffervaten zijn erg populair. Daarom is het ook zo dat ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Daarbij horen exclusief gekwalificeerde fabrikanten. Vergelijk ook altijd een Nefit zonneboiler in juni 2024 met andere type warmtebronnen. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Merken in hetzelfde segment zijn Enerqy Master, ZBPro en Burg Spitzentechnologie


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!