Zonneboiler NIBE

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Investeren in een milieuvriendelijke zonneboiler van het merk NIBE? Middels deze pagina ontdek je waardevolle gegevens over de boilers van NIBE. Op een ecologisch verantwoorde manier water verwarmen, relatief lage CO-2 uitstoot, en een structureel lagere energierekening door gebruik te maken van de interessante ISDE regeling. Een veel verkocht model is de VVM 500 / FP215P (2 st) / SCA 30 met een geschatte Jaaropbrengst[kWh] van 1.783 en een tegemoetkoming van liefst €1.212.

  • De zonneboiler van NIBE is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Altijd lekker warm water met behulp van de zon.
  • Forse CO-2 reductie in december 2023.
  • Een snelle terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategorieZonneboiler
MerkNIBE
Populair typeVVM 500 / FP215P (2 st) / SCA 30
Jaaropbrengst1.783 kWh
Subsidie €1.212
Gemiddelde besparing19%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


NIBE zonneboiler kopen?

Direct een zonneboiler van NIBE kopen? Deze leverancier verkoopt een breed scala aan oplossingen voor verschilende gebruikerstypes. Vergelijk de modellen om te bekijken welk model aansluit op uw voorkeuren. Dat kan zijn de VVM 500 / FP215P (2 st) / SCA 30 met een geschatte jaaropbrengst [kWh] van 1.783. Toch, misschien vraagt u meer kracht. Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Geef door om wat voor huis en wat voor type dak het gaat.
  3. Wat wilt u precies bereiken (cv zonneboiler)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Vergelijk en vind een goede NIBE installateur.
  6. De zonneboiler wordt geleverd en geplaatst, en u begint met besparen.

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn zonneboiler-systeem?

Wil je meer weten over de hoogte van de subsidie voor deze zonneboiler in december 2023? Het merk NIBE verkoopt een aantal modellen met subsidie. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type VVM 500 / FP215P (2 st) / SCA 30 met een interessante subsidie van €1.212 laten installeren. Wil je hier aanspraak op maken? Dan heb je te maken met strenge condities. Op RVO.nl vind je uitgebreide info. Een goede zonneboiler installateur is hierin ook gespecialiseerd. Bijvoorbeeld in de regio Amsterdam, Schiermonnikoog en Venray.

Zijn deze NIBE zonneboilers erkend?

Deze zonnecollectoren en buffervaten worden veelvuldig geplaatst. Het is niet voor niets dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Daarbinnen vallen alleen gecontroleerde merken. Belangrijk: vergelijk een NIBE zonneboiler in december 2023 met concurrerende merken. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Kijk daarom ook eens naar producten van DOMA FLEX Hout, ÖkoFEN en Itho Daalderop


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!