Zonneboiler OEG

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Behoefte aan een duurzame zonneboiler van de fabrikant OEG? Via deze pagina vind je veelzijdige data over het productaanbod van OEG. Een duurzame manier om warm water te genereren, focus op CO-2 beperking, en een energierekening die omlaag kan met de aantrekkelijke subsidieregeling. Een veel verkocht model is de 4plus vlakkeplaatcollector(2x) 300L Hyg.boiler A+ met een geschatte Jaaropbrengst[kWh] van 1.986 en een royale subsidie van €1.350.

  • De zonneboiler van OEG is een uitstekende investering.
  • Altijd lekker warm water op een efficiënte manier.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in juli 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategorieZonneboiler
MerkOEG
Populair model4plus vlakkeplaatcollector(2x) 300L Hyg.boiler A+
Jaaropbrengst1.986 kWh
Subsidie €1.350
Gemiddelde besparing15,5%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


OEG zonneboiler kopen?

Overtuigd, en direct een zonneboiler van OEG kopen? Deze leverancier heeft een breed scala aan oplossingen voor elk budget. Check bij de verkoper welke serie aansluit op uw wensen. Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de 4plus vlakkeplaatcollector(2x) 300L Hyg.boiler A+ met een gemiddelde jaaropbrengst [kWh] van 1.986. Desondanks, wellicht zoekt u meer vermogen. Bezoek eens een showroom, om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Specificeer uw woning en ruimte op het dak.
  3. Wat is het gewenste resultaat (cv ketel met zonneboiler)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Zoek een betrouwbare OEG installateur.
  6. De installateur komt de zonneboiler plaatsen, en u begint met besparen.

Zit er subsidie op deze zonneboiler-systemen?

Nieuwsgierig naar de huidige subsidieregeling voor een zonneboiler in juli 2024? Het merk OEG heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type 4plus vlakkeplaatcollector(2x) 300L Hyg.boiler A+ met een vorstelijke subsidie van €1.350 laten installeren. Daarvoor moet je wel voldoen aan enkele condities. Op de website van het RVO vind je uitgebreide info. De plaatselijke zonneboiler installateur kan je hier meer over vertellen. Zoek meteen een goede installateur in Werkendam, Dongeradeel en Schinnen.

Zijn deze OEG zonneboilers gekeurd?

Deze zonnecollectoren en buffervaten zijn erg populair. Dat is natuurlijk de reden dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Op deze lijst staan louter erkende leveranciers. Cruciaal: vergelijk de OEG zonneboiler in juli 2024 met andere type warmtebronnen. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Concurrenten zijn o.a. Thercon, Zonneboilerpro en DAXX


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!