Zonneboiler ÖkoFEN

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame zonneboiler van het merk ÖkoFEN? Dankzij zonneboilerrevolutie.nl lees je praktische info over de systemen van ÖkoFEN. Een investering voor de toekomst, CO-2 vriendelijk, en flink minder betalen voor energie door een interessante ISDE regeling. Een van de hardlopers is de Pellematic Smart XS10 met een mooie Jaaropbrengst[kWh] van 2.537 en een royale subsidie van €2.025.

  • De zonneboiler van ÖkoFEN is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Altijd lekker warm water op een efficiënte manier.
  • Beperkte CO-2 uitstoot in juli 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategorieZonneboiler
MerkÖkoFEN
Populair typePellematic Smart XS10
Jaaropbrengst2.537 kWh
Subsidie €2.025
Gemiddelde besparing18%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


ÖkoFEN zonneboiler kopen?

Vandaag nog een zonneboiler van ÖkoFEN kopen? Dit merk staat bekend om meerdere type producten voor verschillende type woningen. Check bij de verkoper welk model rijmt met uw type dak. Misschien kunt u aan de slag met de Pellematic Smart XS10 met een uitstekende jaaropbrengst [kWh] van 2.537. Toch, mogelijkerwijs wenst u meer vermogen. Ga eens langs bij een showroom, om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Geef door om wat voor huis en wat voor type dak het gaat.
  3. Wat is precies uw doel (cv ketel met zonneboiler)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Ga voor een erkende ÖkoFEN installateur.
  6. De zonneboiler zal z.s.m. worden geïnstalleerd, en u begint met besparen.

Krijg ik subsidie voor mijn zonneboiler-systeem?

Nieuwsgierig naar de mogelijke subsidies voor een zonneboiler in juli 2024? Het merk ÖkoFEN heeft een uitgebreid aanbod. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product Pellematic Smart XS10 met een aantrekkelijke subsidie van €2.025 laten monteren. Om dit bedrag te ontvangen moet de aanvraag voldoen aan een aantal reglementen. Op de website www.rvo.nl kan je alle voorwaarden vinden. De plaatselijke zonneboiler installateur weet hier vaak ook meer over. Bijvoorbeeld in de regio Alkmaar, Leeuwarden en Valkenburg aan de Geul.

Zijn deze ÖkoFEN zonneboilers gekeurd?

Deze zonnecollectoren en buffervaten staan goed bekend. Daarom is het ook zo dat ze pronken op de RVO-lijst. Hieronder vallen alleen erkende fabrikanten. Niet vergeten, vergelijk de ÖkoFEN zonneboiler in juli 2024 met andere leveranciers. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Itho Daalderop, TechniQ-Energy en Rexel


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!