Zonneboiler Orion Solar

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Op zoek naar een besparende zonneboiler van het merk Orion Solar? Middels onze tool tref je veelzijdige details over het assortiment van Orion Solar. Een duurzame keuze, focus op CO-2 beperking, en een structureel lagere energierekening via de landelijke investeringssubsidie. Een model dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de 1×24+200ltr hygiene met een mooie Jaaropbrengst[kWh] van 1.972 en een royale subsidie van €1.341.

  • De zonneboiler van Orion Solar een een investering voor de toekomst.
  • Water om te douchen, wassen en koken met minder gasverbruik.
  • Forse CO-2 reductie in mei 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategorieZonneboiler
MerkOrion Solar
Populair model1×24+200ltr hygiene
Jaaropbrengst1.972 kWh
Subsidie €1.341
Gemiddelde besparing13,5%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Orion Solar zonneboiler kopen?

Wil jij een zonneboiler van Orion Solar kopen? De fabrikant biedt een zeer divers assortiment voor iedere portemonnee. Vraag bij uw monteur welke installatie rijmt met uw woning. Mogelijk is dat de 1×24+200ltr hygiene met een prima jaaropbrengst [kWh] van 1.972. Toch, wellicht wilt u meer vermogen. Zoek eens een showroom in de buurt, om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Specificeer uw woning en ruimte op het dak.
  3. Wat is het gewenste resultaat (cv ketel met zonneboiler)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Zoek een betrouwbare Orion Solar installateur.
  6. De zonneboiler wordt geleverd en geplaatst, en u begint met besparen.

Heb ik recht op subsidie bij deze zonneboiler-systemen?

Meer weten over de huidige subsidieregeling voor een zonneboiler in mei 2024? Het merk Orion Solar biedt interessante modellen. Via de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag je het unieke type 1×24+200ltr hygiene met een maximale subsidie van €1.341 laten installeren. Daarvoor moet de aanvraag voldoen aan diverse condities. Op de website www.rvo.nl tref je alle benodigde informatie. De plaatselijke zonneboiler installateur kan je hier meer over vertellen. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Veldhoven, Achtkarspelen en Onderbanken.

Zijn deze Orion Solar zonneboilers goedgekeurd?

Deze zonnecollectoren en buffervaten krijgen goede recensies. Dat is natuurlijk de reden dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Hierin staan enkel en alleen competente merken. Tip: Vergelijk de Orion Solar zonneboiler in mei 2024 met andere type warmtebronnen. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Nelskamp, Solar Energy Booster en Technea


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!