Zonneboiler ReHeat

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Overweeg jij een besparende zonneboiler van het merk ReHeat? Met behulp van onze vergelijker check je veelzijdige info over het aanbod van ReHeat. Een investering voor de toekomst, hogere CO-2 reductie, en een structureel lagere energierekening door een landelijke investeringssubsidie. Een model dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de EDSI boiler 2-24CPC met spiegel met een geschatte Jaaropbrengst[kWh] van 3.424 en een subsidie van €2.328.

  • De zonneboiler van ReHeat is een uitstekende investering.
  • Warm tapwater met behulp van de zon.
  • Minder uitstoot van CO-2 in december 2023.
  • Interessante terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategorieZonneboiler
MerkReHeat
Populair typeEDSI boiler 2-24CPC met spiegel
Jaaropbrengst3.424 kWh
Subsidie €2.328
Gemiddelde besparing20%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


ReHeat zonneboiler kopen?

Enthousiast, en wil je een zonneboiler van ReHeat kopen? De fabrikant levert een breed scala aan oplossingen voor elk budget. Informeer bij uw installateur welke serie past bij uw energiegebruik. Populair is de EDSI boiler 2-24CPC met spiegel met een interessante jaaropbrengst [kWh] van 3.424. Echter, wellicht vraagt u meer vermogen. Zoek eens een showroom in de buurt, om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Omschrijf de status van uw huis + dak.
  3. Wat is precies uw doel (cv ketel met zonneboiler)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Zoek een betrouwbare ReHeat installateur.
  6. De zonneboiler wordt netjes aangesloten, vergeet niet de subsidieaanvraag!

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn zonneboiler-systeem?

Wil je meer weten over de hoogte van de subsidie voor deze zonneboiler in december 2023? De fabrikant ReHeat heeft meerdere types waar subsidies op zit. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type EDSI boiler 2-24CPC met spiegel met een maximale subsidie van €2.328 laten installeren. Wil je hier aanspraak op maken? Dan moet je wel voldoen aan diverse reglementen. Op de website van het RVO (rvo.nl) vind je uitgebreide info. De zonneboiler installateur kent de regels vaak ook. Vind een erkende installateur in Bergen Noord-Holland, Súdwest-Fryslân en Weert.

Zijn deze ReHeat zonneboilers goedgekeurd?

Deze zonnecollectoren en buffervaten staan goed bekend. Mede daardoor is het zo dat de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. In deze lijst staan enkel en alleen doorgelichte merken. Advies: vergelijk deze ReHeat zonneboiler in december 2023 met andere modellen. Het gaat immers om serieuze bedragen. Merken in hetzelfde segment zijn Kingspan, NIBE en DOMA FLEX Hout


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!