Zonneboiler Remeha

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Overweeg jij een duurzame zonneboiler van het merk Remeha? Dankzij de zonneboiler-vergelijker ontdek je bruikbare data over de boilers van Remeha. Water verwarmen op een verantwoorde manier, CO-2 vriendelijk, en een lagere energierekening vanwege de landelijke investeringssubsidie. Een model dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de RemaSOL 90C-1S 1C met een behoorlijke Jaaropbrengst[kWh] van 1.089 en een interessante subsidie van €741.

  • De zonneboiler van Remeha is een uitstekende investering.
  • Warm water om te douchen en te koken op een efficiënte manier.
  • Forse CO-2 reductie in juni 2024.
  • Voordelige terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieZonneboiler
MerkRemeha
Populair typeRemaSOL 90C-1S 1C
Jaaropbrengst1.089 kWh
Subsidie €741
Gemiddelde besparing10,5%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Remeha zonneboiler kopen?

Vandaag nog een zonneboiler van Remeha kopen? Dit merk levert een veelzijdig aanbod in verschillende prijsklassen. Achterhaal bij de leverancier welke installatie relevant is voor uw woning. Populair is de RemaSOL 90C-1S 1C met een uitstekende jaaropbrengst [kWh] van 1.089. Advies: wellicht bent u op zoek naar meer mogelijkheden? Maak een afspraak bij een showroom, om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Geef door om wat voor huis en wat voor type dak het gaat.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (cv zonneboiler).
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Zoek een betrouwbare Remeha installateur.
  6. De zonneboiler zal z.s.m. worden geïnstalleerd, doe meteen de subsidieaanvraag.

Zit er subsidie op deze zonneboiler-systemen?

Nieuwsgierig naar de subsidie juni 2024 voor zonneboiler als deze in juni 2024? Het merk Remeha heeft een uitgebreid aanbod. Middels de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem RemaSOL 90C-1S 1C met een subsidie van €741 aanschaffen. Wil je dit aanvragen? Dan zijn er wel enkele voorschriften. Op www.rvo.nl kan je er alles over lezen. Jouw eigen zonneboiler installateur kan je hierover ook adviseren. Vraag direct meer info op bij een installateur in Krimpenerwaard, Nieuwegein en Olst-Wijhe.

Zijn de Remeha zonneboilers goedgekeurd?

Deze zonnecollectoren en buffervaten hebben een goede reputatie. Dat kan de reden zijn dat ze schitteren op de lijst van het RVO. In deze lijst staan louter competente leveranciers. Handig, vergelijk deze Remeha zonneboiler in juni 2024 met concurrerende merken. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Andere merken zijn o.a. HONE, Remko en Trendy Eco


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!