Zonneboiler Rexel

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame zonneboiler van het merk Rexel? Aan de hand van onze website vind je bruikbare info over het aanbod van Rexel. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, beperkte CO-2 uitstoot, en ook nog eens een lagere energienota dankzij de landelijke investeringssubsidie. Een veel verkocht model is de 1T+/1-200 met een behoorlijke Jaaropbrengst[kWh] van 918 en een tegemoetkoming van liefst €624.

  • De zonneboiler van Rexel is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Warm sanitair water op een duurzame manier!
  • Vermindering van CO-2 uitstoot in juli 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategorieZonneboiler
MerkRexel
Populair model1T+/1-200
Jaaropbrengst918 kWh
Subsidie €624
Energiebesparing16,5%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Rexel zonneboiler kopen?

Direct een zonneboiler van Rexel kopen? Deze leverancier levert verschillende soorten systemen voor iedere portemonnee. Analyseer de verschillen en check welke oplossing geschikt is voor uw woning. Wellicht is dit de 1T+/1-200 met een uitstekende jaaropbrengst [kWh] van 918. Belangrijk: misschien wenst u meer mogelijkheden? Ga gerust langs een showroom, om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Omschrijf uw woning en het dak.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (cv zonneboiler)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Vergelijk en vind een goede Rexel installateur.
  6. De zonneboiler wordt geleverd en geplaatst, het besparen kan beginnen!

Zit er subsidie op deze zonneboiler-systemen?

Nieuwsgierig naar de hoogte van de subsidie voor deze zonneboiler in juli 2024? De aanbieder Rexel heeft een uitgebreid aanbod. Middels de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type 1T+/1-200 met een subsidie van €624 laten plaatsen. In het kader daarvan gelden wel een aantal voorschriften. Via RVO.nl vind je uitgebreide info. Een erkende zonneboiler installateur weet hier vaak ook meer over. Bekijk welke installateurs er zijn in Woudrichem, Harlingen en Sittard-Geleen.

Zijn de Rexel zonneboilers erkend?

Deze zonnecollectoren en buffervaten staan goed bekend. Daarom is het ook zo dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Hierop staan innovatieve en betrouwbare fabrikanten. Advies: vergelijk deze Rexel zonneboiler in juli 2024 met concurrerende merken. Het is namelijk geen kleine uitgave. Concurrerende merken zijn Hetzonnboilerhuis, OEG en Thercon


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!