Zonneboiler Rivusol

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Overweeg jij een duurzame zonneboiler van de fabrikant Rivusol? Middels onze website check je nuttige data over het assortiment van Rivusol. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, minder CO-2 uitstoot, en een energierekening die omlaag kan via de aantrekkelijke subsidieregeling. Een populair type is de Aquatel S150-20T met een beste Jaaropbrengst[kWh] van 1.465 en een tegemoetkoming van liefst €996.

  • De zonneboiler van Rivusol is een duurzame investering.
  • Altijd lekker warm water met minder gasverbruik.
  • innovatieve CO-2 vermindering in juli 2024.
  • Een korte terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieZonneboiler
MerkRivusol
Populair typeAquatel S150-20T
Jaaropbrengst1.465 kWh
Subsidie €996
Gemiddelde besparing19%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Rivusol zonneboiler kopen?

Enthousiast, en wil je een zonneboiler van Rivusol kopen? Deze fabrikant staat bekend om verschillende soorten systemen voor verschillende type woningen. Vraag bij uw monteur welk type toepasbaar is op uw wensen. Mogelijk is dat de Aquatel S150-20T met een interessante jaaropbrengst [kWh] van 1.465. Echter, wellicht zoekt u meer kracht. Showrooms zijn dan geschikt om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Specificeer uw woning en ruimte op het dak.
  3. Wat is precies uw doel (cv ketel met zonneboiler)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Vergelijk en vind een goede Rivusol installateur.
  6. De zonneboiler wordt gemonteerd, doe meteen de subsidieaanvraag.

Hoeveel subsidie zit er op de zonneboiler-systemen?

Nieuwsgierig naar de huidige subsidieregeling voor een zonneboiler in juli 2024? De aanbieder Rivusol verkoopt meerdere types met een subsidie. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem Aquatel S150-20T met een royale subsidie van €996 laten plaatsen. Daarvoor moet de aanvraag voldoen aan een paar voorschriften. Op de website van het RVO bekijk je alle praktische info. Een erkende zonneboiler installateur weet hier vaak ook meer over. Vind een erkende installateur in Pijnacker-Nootdorp, Kapelle en Eemnes.

Zijn de Rivusol zonneboilers goed?

Deze zonnecollectoren en buffervaten zijn erg populair. Juist daardoor zijn ze voorkomen op de lijst van de RVO. In deze lijst staan enkel professionele aanbieders. Belangrijk: vergelijk een Rivusol zonneboiler in juli 2024 met andere duurzame investeringen. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Merken in hetzelfde segment zijn Energetyka Solarna ENSOL, Dutch Solar Systems en Sowise


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!