Zonneboiler S-Power

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Behoefte aan een duurzame zonneboiler van de fabrikant S-Power? Via onze website lees je praktische informatie over het merk S-Power. Een investering voor de toekomst, beperkte CO-2 uitstoot, en flink minder betalen voor energie met behulp van de duurzame subsidie-potjes. Een veel verkocht model is de FK 2-300 AD met een Jaaropbrengst[kWh] van 1.809 en een subsidie van €1.230.

  • De zonneboiler van S-Power is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Voldoende warm water op een duurzame manier!
  • Vermindering van CO-2 uitstoot in juli 2024.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieZonneboiler
MerkS-Power
Populair modelFK 2-300 AD
Jaaropbrengst1.809 kWh
Subsidie €1.230
Gemiddelde besparing10,5%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


S-Power zonneboiler kopen?

Vandaag nog een zonneboiler van S-Power kopen? Deze fabrikant biedt allerlei installaties voor elke situatie en budget. Probeer uit te vinden welk model past bij uw warm water gebruik. Populair is de FK 2-300 AD met een jaarlijkse opbrengst [kWh] van 1.809. Desondanks, misschien wilt u meer capaciteit. Bezoek eens een showroom, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Beschrijf uw woning en type dak.
  3. Wat is precies uw verwarmingsprobleem (cv zonneboiler)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Kies een geschikte S-Power installateur.
  6. De monteur zal de zonneboiler installeren, doe meteen de subsidieaanvraag.

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn zonneboiler-systeem?

Ook geïnteresseerd in het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze zonneboiler in juli 2024? De fabrikant S-Power verkoopt een aantal modellen met subsidie. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem FK 2-300 AD met een maximale subsidie van €1.230 laten plaatsen. Hiervoor zijn er wel diverse bepalingen. Op de website van het RVO vind je uitgebreide info. Een goede zonneboiler installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Vind een erkende installateur in Schiedam, Schouwen-Duiveland en Wageningen.

Zijn deze S-Power zonneboilers beoordeeld?

Deze zonnecollectoren en buffervaten worden veelvuldig geplaatst. Het is niet voor niets dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Op deze lijst staan exclusief professionele leveranciers. Cruciaal: vergelijk de S-Power zonneboiler in juli 2024 met concurrerende merken. Het betreft namelijk een forse investering. Concurrerende merken zijn Brink Climate Systems, FlexHeat en AgriHeat


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!