Zonneboiler S.Smit Solar Multisystems

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Op zoek naar een duurzame zonneboiler van S.Smit Solar Multisystems? Via de zonneboiler-vergelijker ontdek je praktische informatie over de systemen van S.Smit Solar Multisystems. Duurzaam warm sanitair water, beperkte CO-2 uitstoot, en flink minder betalen voor energie met behulp van de duurzame subsidie-potjes. Een model dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de Atag Solar Coll 7,5m2- Oeg HSP1 800 met een mooie Jaaropbrengst[kWh] van 2.895 en een maximale subsidie van €1.969.

  • De zonneboiler van S.Smit Solar Multisystems is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Voldoende warm water met behulp van de zon.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in juli 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategorieZonneboiler
MerkS.Smit Solar Multisystems
Populair typeAtag Solar Coll 7,5m2- Oeg HSP1 800
Jaaropbrengst2.895 kWh
Subsidie €1.969
Energiebesparing11,5%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


S.Smit Solar Multisystems zonneboiler kopen?

Enthousiast, en wil je een zonneboiler van S.Smit Solar Multisystems kopen? Dit merk hanteert allerlei installaties voor elk budget. Achterhaal bij de leverancier welk systeem geschikt is voor uw situatie. Wellicht is dit de Atag Solar Coll 7,5m2- Oeg HSP1 800 met een jaarlijkse opbrengst [kWh] van 2.895. Toch, misschien vraagt u meer functies? Zoek eens een showroom in de buurt, om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Specificeer uw woning en ruimte op het dak.
  3. Wat is het gewenste resultaat (cv ketel met zonneboiler)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Zoek een betrouwbare S.Smit Solar Multisystems installateur.
  6. De monteur zal de zonneboiler installeren, het besparen kan beginnen!

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn zonneboiler-systeem?

Nieuwsgierig naar de hoogte van de subsidie voor deze zonneboiler in juli 2024? Het merk S.Smit Solar Multisystems heeft meerdere types waar subsidies op zit. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product Atag Solar Coll 7,5m2- Oeg HSP1 800 met een royale subsidie van €1.969 laten monteren. In het kader daarvan stelt het RVO wel diverse condities. Op www.rvo.nl kan je er alles over lezen. Jouw eigen zonneboiler installateur kan je hier meer over vertellen. Vind een erkende installateur in Steenbergen, Lelystad en Meerssen.

Zijn de S.Smit Solar Multisystems zonneboilers gekeurd?

Deze zonnecollectoren en buffervaten staan goed bekend. Daarom is het ook zo dat ze pronken op de RVO-lijst. Daarbinnen vallen enkel en alleen gecontroleerde merken. Vergelijk ook altijd een S.Smit Solar Multisystems zonneboiler in juli 2024 met andere modellen. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Solar2all, Navetto en Daikin


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!