Zonneboiler Solar2all

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Behoefte aan een duurzame zonneboiler van het merk Solar2all? Middels onze tool ontdek je handige informatie over het merk Solar2all. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, beperkte CO-2 uitstoot, en een energierekening die omlaag kan met behulp van de interessante ISDE regeling. Een van de hardlopers is de BSP 1000 met 3xF3-1Q met een interessante Jaaropbrengst[kWh] van 1.653 en een subsidie van €1.124.

  • De zonneboiler van Solar2all is een uitstekende investering.
  • Altijd lekker warm water op een innovatieve manier.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in juli 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategorieZonneboiler
MerkSolar2all
Populair typeBSP 1000 met 3xF3-1Q
Jaaropbrengst1.653 kWh
Subsidie €1.124
Gemiddelde besparing11%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Solar2all zonneboiler kopen?

Enthousiast, en wil je een zonneboiler van Solar2all kopen? De fabrikant hanteert allerlei installaties voor verschilende gebruikerstypes. Vergelijk de modellen om te bekijken welk model past bij uw energiegebruik. Populair is de BSP 1000 met 3xF3-1Q met een jaaropbrengst [kWh] van 1.653. Doch, misschien vraagt u meer kracht. Ga gerust langs een showroom, om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Geef aan wat voor type woning plus dak u heeft.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (cv zonneboiler).
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Vergelijk en vind een goede Solar2all installateur.
  6. De zonneboiler wordt geleverd en geplaatst, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn zonneboiler-systeem?

Meer weten over de huidige subsidieregeling voor een zonneboiler in juli 2024? De aanbieder Solar2all heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag je het unieke type BSP 1000 met 3xF3-1Q met een aantrekkelijke subsidie van €1.124 kopen. In het kader daarvan moet de aanvraag voldoen aan een aantal condities. Op www.rvo.nl bekijk je alle praktische info. Een gemiddelde zonneboiler installateur kan je hierover ook adviseren. Bijvoorbeeld in de regio Son en Breugel, Dronten en Maastricht.

Zijn deze Solar2all zonneboilers beoordeeld?

Deze zonnecollectoren en buffervaten zijn van uitstekende kwaliteit. Dat is natuurlijk de reden dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Hierop staan alleen gekwalificeerde fabrikanten. Belangrijk: vergelijk een Solar2all zonneboiler in juli 2024 met andere merken. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Populaire merken zijn Navetto, Daikin en A.O. Smith


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!